Czytelnia psycholgiczna - tu polecamy sobie psychologiczne artykuły - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-06-22 09:40:17

Ewel
100% Netkobieta

Czytelnia psycholgiczna - tu polecamy sobie psychologiczne artykuły

w ostatnim wydaniu Wysokich Obcasów był jak dla mnie wstrząsający artykuł:
http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy … lease.html

polecam tym którzy mają obok siebie taką osobę lub sami borykają się z takim problemem, ale powinnien przeczytać każdy z nas

Kobiety -bądźmy solidarne i nie odbijajmy sobie nawzajem facetów !!!! będziemy o wiele szczęśliwsze....
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania
A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania

#2 2009-06-22 20:29:10

Celia
Zbanowany

Re: Czytelnia psycholgiczna - tu polecamy sobie psychologiczne artykuły

Rzeczywiście, ogromna tragedia...Dziewczyna trafiła na nieodpowiedzialnych lekarzy, którzy zbagatelizowali poważny problem, jakim jest depresja. To przecież teraz 4. choroba na świecie. Znam lekarza, który - na razie jako jedyny, ale może z biegiem czasu będzie ich więcej - leczy depresję operacyjnie poprzez wszczepienie stymulatora. To takich lekarzy nam potrzeba!

http://www.leki.fora.pl/444-_____-infor … ,6526.html

#3 2009-09-25 21:03:23

gwiazda
Niewinne początki

ja z miłą chęcią mogę polecić cały blog poświęcony psyche głównie kobiety ale nie tylko

#4 2009-11-05 18:54:22

inny od innych
Wkręcam się coraz bardziej

Celia napisał:

leczy depresję operacyjnie poprzez wszczepienie stymulatora. To takich lekarzy nam potrzeba!

To mnie irytuje... Niedługo nawet gorączka może być leczona operacyjnie... Niedługo może być w ludziach więcej maszyny niż samego człowieka... czy to nie frustrujące?

#5 2009-11-05 19:23:37

schiz49
Przyjaciółka Forum

Fakt przejmujący artykuł,tak łatwo jest wypisać się ze szpitala!!!

Starzy przyjaciele się nie starzeją...

#6 2009-11-08 21:08:57

Anda
Niewinne początki

wprawdzie to nie jest artykuł, ale cała książka - nie mniej jednak godna polecenia to książka Erica Berne'a "W co grają ludzie. Psychologia stosunków międzyludzkich" - nie wiem na ile jeszcze dostępna w ksiągarniach (na pewno widziałam ją na merlinie), ale naprawdę godna polecenia:-) lektura baaaardzo wciągająca, więc radzę zarezerwować sobie przynjamniej jeden wolny wieczór;-)

Stopka forum