Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
W sobotę zakończyliśmy remont dwóch pokoi,noszę się z zamiarem kupienia naklejek na ścianę i przyozdobienia nimi jednokolorowych ścian.Bardzo mi się to podoba ale nurtuje mnie kilka pytań.
No właśnie jak to się sprawdza w codziennym użytkowaniu?czy się nie odklejają?czy nie ma problemów z ich naklejeniem?
Producenci zapewniają że klejenie jest bardzo proste ale chciałabym poznać opinie osób które to robiły i mają właśnie w ten sposób ozdobione ściany.
Ja naklejalam, trzyma sie dobrze, nie odkleja sie
jest ok.
Ale nie kupowalam w Polsce ale to bez roznicy ![]()
kasiula810 napisał:
Ja naklejalam, trzyma sie dobrze, nie odkleja sie
jest ok.
Ale nie kupowalam w Polsce ale to bez roznicy
A ja się nie zgodzę kupiłam naklejkę w Polsce na stronie dekoracyjnie.pl i uważam, że jest bardzo dobrze wykonana, mam ją już kilka miesięcy, nie odkleja się, prezentuje się pięknie, a jeśli chodzi o wybór wzorów to jest ogromny, ja akurat wybrałam motyw roślinny, ale z tego co widziałam każdy znajdzie coś dla siebie.
Pozdrawiam ![]()
A ja dopadłam takie naklejki w Rossmanie.Motyw roślinny i od pol roku juz sie trzyma na scianie.
ja też mam cos takiego,ponad rok,ani jedna się nie odkleila...pojedyncze kwiaty i koła,kupilam w sklepie z tapetami,każdy kto wchodzi do mojego pokoju od razu zwraca na to uwagę(są ulozone w kształcie łuku od podlogi po sufit nad łóżkiem) świetna sprawa.Polecam:)
Trzymaja sie.Znajoma ma
Ja wlasnie odnawiam stara sypialnie,i zamowilam ornamenty ,na drzwi lozka i szafki ,te naklejki to wspaniale wykonczenie,scian mebli drzwi itp.trzeba tylko dobrac odpowiedni kolor wzor,i miejsce ...rownierz naklejenie jest bardzo proste,zaznaczam ze jak dla mnie sa drogie,ale sie oplaca,mozesz skorzystac z www.dekoratka lub poprostu wpisz ornamenty na sciane napewno znajdziesz cos dla siebie,powodzenia.
Ostatnio edytowany przez grazyna59 (2010-01-29 22:01:07)
Średni pomysł- zupełnie mi się nie podoba. Teraz jest tyle fajnych tapet na ścianę- można znaleźć rozmaite wzory, niekoniecznie nudne i "babcine". Skoro jednak chcesz takie mieć to czemu nie - mają się głównie tobie podobać