Chcesz wiedzieć kim jestem? Ten profil nie odpowie na wszystkie Twoje pytanie, ale może choć trochę przybliży Ci moją osobę. Mam na imię Darina i jestem absolwentką marketingu i zarządzania. Od 5 lat pracuje w korporacji, zapieprzając jak mała mróweczka, by wszystko funkcjonowało jak należy. Lubię swoją pracę oraz wyzwania, które przede mną stawia. Czasami bywa ciężko i mam ochotę rzucić wszystko w diabły, ale wizyta w SPA i aromatyczny olejek monoi potrafią zdziałać cuda. Wracam wtedy zrelaksowana i z nową energią do pracy. Prywatnie jestem miłośniczką kotów oraz dobrego kina. Uwielbiam thrillery oraz dramaty. Mniej kręcą mnie filmy z gatunku fantasy i s-f, ale nie pogardzę dobrym tytułem. Pochłaniam bardzo dużo filmów i podobną ilość literatury. Uwielbiam również reggae oraz czarną muzykę. Jakiś sport? Owszem, uprawiam jogging i pływam. W moim życiu nie ma więc chwili na nudę.
Temat: me, myself and I
Odp: me, myself and I
dari88 napisał/a:
W moim życiu nie ma więc chwili na nudę.
To miłe
.
A na czym polega Twoja niesamowita historia ? ![]()
Tez sie nad tym zastanawiam;)
4 2013-06-27 11:59:12 Ostatnio edytowany przez XX30 (2013-06-27 11:59:40)
Ja bym postawiła na wizytę w SPA ("wizyta w SPA i aromatyczny olejek monoi potrafią zdziałać cuda."). Z olejku monoi nigdy nie korzystałam. Niesamowita historia. Musze spróbować.