me, myself and I - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » me, myself and I

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: me, myself and I

Chcesz wiedzieć kim jestem? Ten profil nie odpowie na wszystkie Twoje pytanie, ale może choć trochę przybliży Ci moją osobę. Mam na imię Darina i jestem absolwentką marketingu i zarządzania. Od 5 lat pracuje w korporacji, zapieprzając jak mała mróweczka, by wszystko funkcjonowało jak należy. Lubię swoją pracę oraz wyzwania, które przede mną stawia. Czasami bywa ciężko i mam ochotę rzucić wszystko w diabły, ale wizyta w SPA i aromatyczny olejek monoi potrafią zdziałać cuda. Wracam wtedy zrelaksowana i z nową energią do pracy. Prywatnie jestem miłośniczką kotów oraz dobrego kina. Uwielbiam thrillery oraz dramaty. Mniej kręcą mnie filmy z gatunku fantasy i s-f, ale nie pogardzę dobrym tytułem. Pochłaniam bardzo dużo filmów i podobną ilość literatury. Uwielbiam również reggae oraz czarną muzykę. Jakiś sport? Owszem, uprawiam jogging i pływam. W moim życiu nie ma więc chwili na nudę.

2

Odp: me, myself and I
dari88 napisał/a:

W moim życiu nie ma więc chwili na nudę.

To miłe smile.
A na czym polega Twoja niesamowita historia ? big_smile

3

Tez sie nad tym zastanawiam;)

4 Ostatnio edytowany przez XX30 (2013-06-27 11:59:40)

Ja bym postawiła na wizytę w SPA ("wizyta w SPA i aromatyczny olejek monoi potrafią zdziałać cuda."). Z olejku monoi nigdy nie korzystałam. Niesamowita historia. Musze spróbować.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » me, myself and I

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024