Albania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Albania

Dziś rozmawiałam z takim jednym znajomym i zasugerował mi, że Albania piękne, dzikie i niezdobyte jak dotąd góry posiada. Chętnie bym się tam wybrała. Czy ktoś z Was był może i mógłby trochę opowiedzieć, nie tylko o górach, ale także o samym kraju, jego kulturze, mieszkańcach, obyczajowości?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Albania

Ja myslalam o wyjezdzie do Albanii w tym roku, szczegolnie o gorach, ogladalam film dokumentalny o tym kraju, piekny kraj i jego kultura;)Napisze wiecej zaniedlugo;)

3

Emilia napisał/a:

Dziś rozmawiałam z takim jednym znajomym i zasugerował mi, że Albania piękne, dzikie i niezdobyte jak dotąd góry posiada. Chętnie bym się tam wybrała. Czy ktoś z Was był może i mógłby trochę opowiedzieć, nie tylko o górach, ale także o samym kraju, jego kulturze, mieszkańcach, obyczajowości?

I co, Emilio, byłaś? Zechcesz podzielić się wrażeniami?

4

Ja byłam w Albanii i jestem zachwycona.
Góry w Albanii cudowne. Drogi w górach dobre.
Ludzie mili i gościnni.
Energia w kraju - niesamowita.
Śniadanie w hotelu - mleko, owczy ser i masło.
Albania to kraj z niesamowitym potencjałem. Im się po prostu chce...

5

Brzmi cudownie... smile Szczególnie to śniadanie smile

6

Moi znajomi w tym roku wybierają się na wakacje do Albanii. Jak tylko wrócą i podzielą się wrażeniami, to postaram się coś dopisać wink. Niemniej już widziałam foldery i zdjęcia - wygląda to wszystko naprawdę bajecznie smile.

7

Czy mógłby ktoś napisać więcej o Albanii?
Wybieram się tam niedługo.
Jak z noclegami? Prywatne kwatery czy hotele?
Jakieś interesujące miejsca?
Spostrzeżenia co do ludzi, tamtejszego życia?
Oczywiście poczytałam to co dostępne, ale nie ma to jak relacja z pierwszej ręki.
Będę wdzięczna.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024