Hej. Szukam jakiejś pracy na czas wakacji, prace sezonowe typu zbieranie owoców czy rozdawanie ulotek już mi się trochę przejadły
Macie może jakieś pomysły, gdzie najlepiej szukać? Dodam, że zastanawiałam się nad pracą w sklepie typu Reserved, Cropp, ale czy przyjmą dziewczynę bez doświadczenia i ukończenia jakichkolwiek kursów? Z góry dziękuję za pomoc ![]()
Nie ma co się zastanawiać, najlepiej idź po prostu zapytać ![]()
Dokładnie, najlepiej się spytać w sklepie. Nie zawsze jest ogłoszenie a nieraz szukają osób, H&M ma na stronie formularz kontaktowy więc to też jest jakieś rozwiązanie.
Dodam, że zastanawiałam się nad pracą w sklepie typu Reserved, Cropp, ale czy przyjmą dziewczynę bez doświadczenia i ukończenia jakichkolwiek kursów?
Nie trzeba żadnych kursów, dopiero jak cię przyjmą, to sami robią ci kurs. Do takich sklepów przyjmują w większości osoby polecone przez kogoś, ale chyba nie jest aż tak trudno z dostaniem się...
5 2013-10-11 15:49:19 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-10-11 17:53:06)
A może chciałabyś zostać konsultantką AVON?? Właśnie szukam takich osób jak ktoś jest zainteresowany to proszę pisać na nr spam
Czy ja wiem czy jest jakiś zarobek na tym AVONIE .? To tak jak z FM , wcale nie ma zbytnio zarobku jakieś grosze .