Praca na wakacje (18 lat) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Praca na wakacje (18 lat)

Hej. Szukam jakiejś pracy na czas wakacji, prace sezonowe typu zbieranie owoców czy rozdawanie ulotek już mi się trochę przejadły wink
Macie może jakieś pomysły, gdzie najlepiej szukać? Dodam, że zastanawiałam się nad pracą w sklepie typu Reserved, Cropp, ale czy przyjmą dziewczynę bez doświadczenia i ukończenia jakichkolwiek kursów? Z góry dziękuję za pomoc smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Praca na wakacje (18 lat)

Nie ma co się zastanawiać, najlepiej idź po prostu zapytać smile

3

Dokładnie, najlepiej się spytać w sklepie. Nie zawsze jest ogłoszenie a nieraz szukają osób, H&M ma na stronie formularz kontaktowy więc to też jest jakieś rozwiązanie.

4

deksowa napisał/a:

Dodam, że zastanawiałam się nad pracą w sklepie typu Reserved, Cropp, ale czy przyjmą dziewczynę bez doświadczenia i ukończenia jakichkolwiek kursów?

Nie trzeba żadnych kursów, dopiero jak cię przyjmą, to sami robią ci kurs. Do takich sklepów przyjmują w większości osoby polecone przez kogoś, ale chyba nie jest aż tak trudno z dostaniem się...

5 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-10-11 17:53:06)

A może chciałabyś zostać konsultantką AVON?? Właśnie szukam takich osób jak ktoś jest zainteresowany to proszę pisać na nr spam

6

Czy ja wiem czy jest jakiś zarobek na tym AVONIE .? To tak jak z FM , wcale nie ma zbytnio zarobku jakieś grosze .

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024