Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Doszłam do takiego momentu w życiu w ktorym sama wiem już czeego chce czego oczekuje.. mimo że jestem sama czekam na miłość, ostatnio moi przyjaciele zauwarzyli że chodze rozpromieniona, nie dołuje się tak jak kiedyś (miałam powody)zaaokceptowalam siebie, poznałam (a reczej juz znałam) "kolege" który spowodował że jestem zadowolano z siebie(wiecie nigdy nie miałam problemu z akceptacją siebie) kwitne:) hmm czuje sie atrakcyjna i nie tylko dla niego(chodz nigdy nie byłam miss polonia) Wiecie co jest w tym najpiękniesze??? to że inni(czyt.osoby zawistne)mi tego zazdroszczą:P!!
Miłego dnia wam życzę:)!!!
Ostatnio edytowany przez misiabe (2009-06-17 16:34:18)
to super i tak trzymaj
też miałam ostatnio dołki i czuję się zagrożona i tez czekam na ten moment gdy odzyskam spokój i odnajde siebie znów...
To wspaniale i oby więcej takich cudownych chwil
![]()
Gratuluję i życzę jak najlepiej:)
Liczę, że kiedyś też mi się uda znów odnaleźć siebie ...
Dołączam się również, gratuluję i wszystkiego naj życzę.
Super, nareszcie jakaś szczęśliwa wypowiedź:![]()
Oby tak dalej ![]()
i ....
Pal sześć zawistników!
Mogę tylko pozazdrościć i naśladować ![]()
Super !!
bardzo fajnie sie to czyta
Pozdrawiam ![]()
tak trzymaj.... i nie daj się zbić z takiej postawy!!!!! a zawistników poslij tam gdzie diabeł mówi dobranoc!!!!!! ![]()
dzięki dziwczyny
jeszcze nigdy tak się nie czułam:) wiem że życie to nie przysłowiowa bułka z maslem ale wiem co chce i czego oczekuje teraz jedynie czekam na wygraną w totka<mam marzenie> i na 27 czerwiec kiedy moja polowica zawita:) pozdrawiam:) postaram się zarazić Was moim optymizmem i szczęściem
buziaki ![]()
Carpe Diem....
Też staram się tak żyć... i coraz częsciej mi wychodzi:) nie narzekam na to jak wyglądam, to co widzę w lustrze podoba mi się, uśmiecham się i ciesze każdą fajną chwilą w zyciu.
i dla takich 'chwil' warto życ. ![]()
Tylko pozazdrościć...![]()
![]()
![]()
jestem chętna
zaraź mnie tym szczęściem też, bo tak mi tego brak teraz
hehe wbijaj do mnie
jakby teleportacja była mozliwa to bym sie zjawiła
jakby co to ze mną zawsze mozna pogadac.. napiszta a ja odp ![]()
a znasz może sposób jak sie pogodzić z rzeczą, która jest nieunikniona? chodzi mi tu a to, że moj facet zadaje sie z koleżanką, której ja nie lubię, chodzą na piwko, robią foty itp. gadałam mu co czuje itp. ale bez skutku i muszę się z tym pogodzić ale jak?
hmmm moj obecny facet ma siostre a ja jej strasznie nie lubie, unikam jej jak ognia-i kto ma gorzej?? .. a w Twoim wypadku postawiła bym ultimatum albo Ty albo ona, a jak nie poskutkuje nie odzywała bym się do odwołania, ja sie potrafie zawziąś i zawsze wychodzi na moje
tak mają zodiakalne lwy ![]()
Nooo wreszcie coś pozytywnego:) Ale nie ma co dziewczyny sie zazdościować
Trzeba działać jeśli zazdrość jest uzasadniona, bo inaczej w jakieś choróbska można wpaść... Więc wymyślcie coś, a najlepiej pogadajcie z facetem ostro (ostrzej?) o![]()
wiecie co leze wczoraj w łózku z goraczką, (po przejściach miłosnych 2 tygodniwym chorowaniu i objadaniu się słodyczami) leżalam tylko dlatego bo katar mi wtedy nie leci:P no i dzwonek do drzwi, wyszłam z wyra taka nieokrzesana ze smakatką w łapce, otwieram a tam hmm nie zgadniecie.. moj ex-obecno-teraźniejszy facet, i od progu zaczoł przepraszać za swoje zachowanie ze to mi wynagrodzi, zrozumiałam polowe z tego co mówił bo mam uszy przytkane, więc kazalam mu wejść, opowiedział mi wszystko dlaczego sie nie odzywał, wiecie co jak go zobaczylam takiego zbitego i jego smutne oczka od razu go przytuliłam(pewnie za trzy dni bedzie tak samo chory jak ja
) ale mam pewna satyswakcje postawawilam na swoje i wrocil.. Kobietki musimy być stanowcze!! i stawiać na swoim!!
co do dobrego nastroju to u mnie jest sinusoida - w zaleznosci od tego jaka pora roku, taki mam nastroj ![]()