Jestem zbyt podejrzliwy lub zazdrosny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jestem zbyt podejrzliwy lub zazdrosny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-06-20 16:18:42)

Temat: Jestem zbyt podejrzliwy lub zazdrosny?

Opisze moja historię jak najzwięźlej. Mam 20 lat, moja obecna dziewczyna 18. Poznaliśmy się kilka miesięcy temu. Łączyła nas przyjaźń i seks. 2 miesiące temu powiedziała że mnie kocha i widzi razem naszą wspólną przyszlość. Jakiś tydzień temu w rozmowie wypłynął temat naszego związku. Zacytuje jej słowa, oddając sens jej wypowiedzi: Nawet gdybyś mnie zdradził, byłabym wulgaryzm, ale napewno bym Cie nie zostawiła. o.O Zamurowało mnie, rzadko spotyka się kobiety z takim podejściem. Oczywiście jako facet próbowałem jakoś to sobie logicznie wytłumaczyć, jedyne co przyszło mi do głowy, oczekuje że jeśli mnie zdradzi zachowam się tak samo ( i może wpadnę jej z uśmiechem w ramiona?) Kolejnym argumentem przemawiającym na jej niekorzyść jest jej podejście do imprezowania. Otwarcie powiedziała że nie ma zamiaru zabierać mnie na imprezy, bo jak to mówi chodzi z koleżankami i niewezmie mnie na takie wyjścia pozatym ona też nie chce poznawać chłopaków jej koleżanek ( dodam że koleżanki z którymi wychodzi wszystkie są singielkami ). Kiedy ja zapraszam ją na imprezę, przeważnie odmawia, jeśli już pojdzie jedyne to co chce robić to nawalić się, całować, obmacywać i mowić jak to mnie kocha. Znajda się faceci dla których jest to ideał, ja mierze trochę wyżej, każda rozmowa na ten temat kończy się kłotnia i brakiem jakiej kolwiek odpowiedzi z jej strony. Poważnie zastanawiam się nad skończeniem tej znajomości bo chyba zwyczajnie marnuje swój czas, aczkolwiek chętnie poznam jeszcze opinie kobiet, które mogą na ,,sucho'' ocenić tą sytuacje.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jestem zbyt podejrzliwy lub zazdrosny?

Odpowiadając na pytanie: nie, nie jesteś smile
Co do niej czujesz?

3

Zależy mi na niej, lubie z nią sprzedzać czas, ciężko powiedzieć czy ją kocham, jestem realistą i tak też patrzę na cała tą sytuacje, pozatym niemam zbytnio zaufania do tej osoby. Może trochę źle sformułowałem temat, zależy mi również na odniesieniu się kobiet do jej słów i podejścia do związku.

4

Dziewczyna się jeszcze nie wyszalała, chce być z Tobą ale nie chce sobie zamykać furtki na poznawanie innych osób, kwestia czy jest z Tobą "z braku laku" i cały czas szuka innego (ewentualnie przy okazji na imprezach przyprawia Ci rogi - co jest bardzo możliwe) czy po prostu chce sobie imprezować, ale wtedy dziwię się, że nie chce Ciebie zabierać na imprezy.

5

masz rację, marnujesz swój czas...

6

Fajnie, że w wieku 20 lat mierzysz wyżej;)  Co do dziewczyny... odnoszę wrażenie, że macie zupełnie inne priorytety. Jej podejście do tematu zdrady świadczy jedynie o braku dojrzałości.  Gdyby nie jej wiek można by założyć, że właśnie z powodu braku partnerów u kumpelek nie chce zabierać Ciebie. Bardziej prawdopodobne, że po prostu byś jej przeszkadzał. Najlepiej zasięgnij języka u znajomych, oni moga widzieć więcej niż Ty, szczególnie w sprawie jej wypadów z kumpelkami. Na moje oko intuicja CIę nie zawodzi i marnujesz swój czas.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jestem zbyt podejrzliwy lub zazdrosny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024