na przywitanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » na przywitanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: na przywitanie

dzień dobry wszystkim,
chciałabym coś o sobie, choć nie będzie to wesołe...
mam 42 lata, od 5 dni jestem sama, poprzedni żyłam z partnerem, który o byle co - o nic np. o to że robię obiady albo śniadania urządzał awantury, obrażał mnie, wyzywał, zdarzyły się i razy fizyczne, podobnie zachowywał się tak do naszego syna, ale tutaj agresja była jednak rzadsza, tak trwało ok. 6 lat, z tym że na początku to były sporadyczne awantury, ostatnio częste, znajoma uświadomiła mi że to jest przemoc, poradziła niebieską linię, na której jestem już od pół roku, tam zdałam sobie sprawę że nie chcę być tak traktowana, dałam partnerowi wybór, prosiłam żeby się zmienił, poszedł na terapię albo nas zostawił, oczywiście wybrał tę drugą opcję, a ja teraz nie umiem sobie poradzić sama ze sobą, żal mi wszystkiego, nie wiem czy sobie dam radę, bardzo chciałam mieć normalną rodzinę i niestety nie mam, strasznie mi z tym ciężko - stąd tu napisałam żeby do niego nie pisać, że kocham etc... no bo nie wiem czemu, ale jednak mam to uczucie i strasznie mnie to boli, liczyłam że może będzie chciał się zmienić..., a teraz jestem sama i strasznie mi ciężko...

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez kasia729713 (2013-06-04 10:41:56)

Odp: na przywitanie

Witam.Mam 29 lat i od trzech miesięcy mieszkam w Niemczech z rodzina,czuje się tu samotna.Nie mam tu przyjaciol,ani znajomch.Jestem w nadzieji ze ktoś się do mnie odezwie.Pozdrawiam

3

Powiem Pani żeby się Pani cieszyła, że chciał od Pani na spokojnie odejść. Znam przypadek, że partner też jest agresywny w stosunku do partnerki, ale nie pozwala jej odejść i grozi jej na każdym kroku.
Smutek niedługo minie, a zostanie radość.
Pozdrawiam

4 Ostatnio edytowany przez Olinka (2013-06-26 15:08:09)

kasia729713 napisał/a:

Witam.Mam 29 lat i od trzech miesięcy mieszkam w Niemczech z rodzina,czuje się tu samotna.Nie mam tu przyjaciol,ani znajomych.Jestem w nadziei ze ktoś się do mnie odezwie.Pozdrawiam

witaj kasiu ja mieszkam w niemczech od 3 lat z nowa rodzina jestem po rozwodzie . i tez nie mam zadnych znajomych ani przyjaciół jestem sama jak palec i siedze w domu jak pies nie moge pójść jeszcze do pracy mamy 2 letniego syna. pozdrawiam jak masz ochote to pisz

5

witam wszystkich
na początek parę slow o sobie  mam  20 lat i mieszkam we Wrocławiu.Na tym forum jestem tu  ponieważ od kad  nie pracuje  (bo jestem w ciąży)moje koleżanki  jak i znajomi się odemnie  odsunęli nie maja dla mnie czasu by  porozmawiać,  pośmiać sie spędzić milo, wesoło  czas na mieście  przy kawie   jakimś ciastku . Obecnie mieszkam z partnerem  którego często  w domu nie ma  bo pracuje  na rodzinę.  Jeśli  Jakas kobieta   się znajdzie  co ma podobny problem i nie ma  z kim  porozmawiać i  się  nudzi   odpiszcie

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » na przywitanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024