szukam koleżanki :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » szukam koleżanki :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: szukam koleżanki :)

Cześć smile Od pewnego czasu brakuje mi koleżanki,kumpeli, z którą mogłabym pogadać, posmiać się, wyjść gdzieś. Bardzo lubię spędzać czas w babskim gronie,jednak ostatnio czas tak szybko leciał ze w biegu dnia codziennego  jakoś nie spotkałam takiej osoby. Mam koleżanki z którymi sie spotykamy ok co 2 miesiece ze wzgledu na to że kazda studiuje w innym miescie. A bardzo brakuje mi dobrej kolezanki na codzień.

Mam 23 lata,jestem normalną dziewczyną,która lubi rozmawiać o babskich sprawach. Interesuję sie modą,kosmetykami,lubie zakupy chyba jak każda z nas:P ale bez przesady,czasami lubię wyjść na impreze,ale nie jestem typem mocnej imprezowiczki,raczej należę do osób ułożonych .Lubie sport tzn czasem wyjść na basen, silownie,pobiegać.

Bardzo bym sie cieszyła jeśli jakas dziewczyna by odpisała.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: szukam koleżanki :)

agatha pobuszuj trochę po forum, zwłaszcza zajrzyj do działu NASZA SPOŁECZNOŚĆ. Jest tam mnóstwo Netkafejek, według różnych kryteriów smile

3

"(...) brakuje mi koleżanki, kumpeli, z którą mogłabym pogadać, pośmiać się, wyjść gdzieś." A nieznajoma dziewczyna w sieci zastąpi Ci taką koleżankę???

4

Fortuna napisał/a:

A nieznajoma dziewczyna w sieci zastąpi Ci taką koleżankę???

Jak nie masz nic sensownego do napisania, to może nie warto się tym dzielić. Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Agatha90, nie napisałaś skąd jesteś. smile

5

Czytam ze zrozumieniem. 'agatha90' wyraźnie napisała, że brakuje jej koleżanki na co dzień. Ponadto dodała również, że brakuje jej kumpeli, z którą mogłaby gdzieś WYJŚĆ. Stąd stawiam takie pytanie a nie inne, ponieważ na forum znajdują się osoby z różnych stron Polski i zdaje się, że poznanie przypadkowej dziewczyny z forum (która najprawdopodobniej mieszka w drugim końcu kraju) nie zastąpi jej dobrej koleżanki.. Co innego jeśli szuka osób po to, aby poznać się przez internet i móc ze sobą po prostu pisać. Zatem nie wiem jak inni i Ty 'Kloto' , ale ja dostrzegam różnice miedzy koleżanką na co dzień, z którą można gdzieś wyjść a znajomą (a raczej z nieznajomą) z internetu. Dziękuję za uwagę.

6

Napisz do mnie porozmawiamy justyna-glinka@wp.pl lub fb Justyna Glinka Gdańsk smile

7

a może jest tu ktoś z okolic Ostrowa Wielkopolskiego? smile

8

agatha90 napisał/a:

Cześć smile Od pewnego czasu brakuje mi koleżanki,kumpeli, z którą mogłabym pogadać, posmiać się, wyjść gdzieś. Bardzo lubię spędzać czas w babskim gronie,jednak ostatnio czas tak szybko leciał ze w biegu dnia codziennego  jakoś nie spotkałam takiej osoby. Mam koleżanki z którymi sie spotykamy ok co 2 miesiece ze wzgledu na to że kazda studiuje w innym miescie. A bardzo brakuje mi dobrej kolezanki na codzień.

Mam 23 lata,jestem normalną dziewczyną,która lubi rozmawiać o babskich sprawach. Interesuję sie modą,kosmetykami,lubie zakupy chyba jak każda z nas:P ale bez przesady,czasami lubię wyjść na impreze,ale nie jestem typem mocnej imprezowiczki,raczej należę do osób ułożonych .Lubie sport tzn czasem wyjść na basen, silownie,pobiegać.

A skad jestes?

Napisz chętnie pogadam:)

10

agatha90 napisał/a:

Zainteresowania identyczne wink Tyle że pewnie mieszkasz na drugim końcu Polski hmm

agatha90:) pisz śmiało na e-mail , porozmawiamy:)

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » szukam koleżanki :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024