z pewna dziewczyna poznalem sie przez gg,spotkalismy sie 2 czy 3 razy. Im dluzej trwała nasza znajomość to ona zawsze znajdowala jakos powód do kłotni. wysyłala mi swoje zdjecia ,nawet z serduszkiem na ustach namalowanych szminka.Jak cos chciala to byla mila ,ale najczesciej byla wredna. podczas pewnej naszej rozmowy na skypie powiedziala ze dla innych znajomych nie jest taka wredna a dla mnie jest taka bo taka niby jest naprawde.
Nie chciala sie spotykac ,splawiala mnie ,przez pewien czas nie dawalem sie ale jak mi napisala tekst:Ku*wa... Ty mi go psujesz właśnie tymi swoimi głupimi pytaniami jak zawsze... wrrr idę cześć i nawet nie odp.....
powiedzialem jej co mysle o jej zachowaniu i przestalem do niej sie odzywac robilem porządki na fb i wyrzucilem ją ze znajomych ,po ponad miesiacu(od naszej ostatniej rozmowy) sama sie odezwala co tam slychac jak zdrowie... nie odpisalem jej juz ponad tydzien. Powiedzcie czy warto cos jej odpisywac czy dalej ciagnąc tę znajomość?
Powiedzialem jej ze pare lat temu bylem powaznie chory....
Proszę odpowiedzcie mi na pytanie czemu splawiacie a pozniej same sie odzywacie i intersuje was co u nas slychac.Dajecie do zrozumienia ze nie chcecie zadnego kontaktu??