pytanie do kobiet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: pytanie do kobiet

z pewna dziewczyna poznalem sie przez gg,spotkalismy sie 2 czy 3 razy. Im dluzej trwała nasza znajomość to ona zawsze znajdowala jakos powód do kłotni. wysyłala mi swoje zdjecia ,nawet z serduszkiem na ustach namalowanych szminka.Jak cos chciala to byla mila ,ale najczesciej byla wredna. podczas pewnej naszej rozmowy na skypie powiedziala ze dla innych znajomych nie jest taka wredna a dla mnie jest taka bo taka niby jest naprawde.
Nie chciala sie spotykac ,splawiala mnie ,przez pewien czas nie dawalem sie ale jak mi napisala tekst:Ku*wa... Ty mi go psujesz właśnie tymi swoimi głupimi pytaniami jak zawsze... wrrr idę cześć i nawet nie odp.....
powiedzialem jej co mysle o jej zachowaniu i przestalem do niej sie odzywac robilem porządki na fb i wyrzucilem ją ze znajomych  ,po ponad miesiacu(od naszej ostatniej rozmowy) sama sie odezwala co tam slychac jak zdrowie... nie odpisalem jej juz ponad tydzien. Powiedzcie czy warto cos jej odpisywac czy dalej ciagnąc tę znajomość?
Powiedzialem jej ze pare lat temu bylem powaznie chory....

Proszę odpowiedzcie mi na pytanie czemu splawiacie a pozniej same sie odzywacie i intersuje was co u nas slychac.Dajecie do zrozumienia ze nie chcecie zadnego kontaktu??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pytanie do kobiet

Hej.
Dosyć dziwna sytuacja. Mam wrażenie, że w trakcie kiedy mieliście kontakt była to trochę toksyczna znajomość. Sam napisałeś, że była miła tylko wtedy, gdy czegoś potrzebowała... A nie na tym polegają chyba relacje miedzy ludźmi.
A co do tego czy masz jej odpisywać? Myślę, że nie bo widać, że to dobrze na Ciebie nie wpływa. Ale tak naprawdę tylko do Ciebie należy ta decyzja. Z jednej strony, może przez pół roku coś u niej zmieniło, sama się zmieniła, ale z drugiej, jeżeli znowu miałoby być to samo to chyba nie jest to warte Twojego zdrowia i nerwów. Ale decyzja należy do Ciebie.
Pozdrawiam smile

paulinkaa2609 napisał/a:

Hej.
Dosyć dziwna sytuacja. Mam wrażenie, że w trakcie kiedy mieliście kontakt była to trochę toksyczna znajomość. Sam napisałeś, że była miła tylko wtedy, gdy czegoś potrzebowała... A nie na tym polegają chyba relacje miedzy ludźmi.
A co do tego czy masz jej odpisywać? Myślę, że nie bo widać, że to dobrze na Ciebie nie wpływa. Ale tak naprawdę tylko do Ciebie należy ta decyzja. Z jednej strony, może przez pół roku coś u niej zmieniło, sama się zmieniła, ale z drugiej, jeżeli znowu miałoby być to samo to chyba nie jest to warte Twojego zdrowia i nerwów. Ale decyzja należy do Ciebie.
Pozdrawiam smile

a zapomnialem dodac ze rok temu chybaw sierpniu rozstala sie z chlopakiem z ktorym jest w klasie ..
poleciala takze tekstem ze jestem inny niz jej znajomi , i ze do nich nie pasuje.
jak przestalem z nia pisac to mialem mega dola ,a jak napisala znowu to tak sie wkurzylem niemilosiernie:(
ciagle w glowie siedzi mi pytanie po co sie odezwala skoro ma spokój od tego ze jej nie wkurzam itp. moze zaczelo jej brakowac naszych konwersacji po 2-3h codziennie ,ale z dalszym rozwojem znajomosci to bylo juz np. 15minut rozmowy i juz bylo czemu mnie wkurzasz ,pozniej odrazu bylo czesc ,nawet mi nie odpisuj
na poczatku znajomosci sama sie odzywala ,pozniej  tylko ja .
pod koniec naszej znajomosci jak nie napisalem to zawsze byla czyms zajeta itp

4

Im więcej opowiadasz, to coraz bardziej widać, że z dziewczyną jest coś nie tak. Sama mam problemy z pisaniem, tylko, że kompletnie w drugą stronę.
Miałeś mega doła? To przeszłość... A teraz jak się czujesz? Masz jakieś poczucie winy, że jej nie odpisałeś?

paulinkaa2609 napisał/a:

Im więcej opowiadasz, to coraz bardziej widać, że z dziewczyną jest coś nie tak. Sama mam problemy z pisaniem, tylko, że kompletnie w drugą stronę.
Miałeś mega doła? To przeszłość... A teraz jak się czujesz? Masz jakieś poczucie winy, że jej nie odpisałeś?

hm na poczatku jak napisala to odrazu zamknąłem wiadomosc ,z kazdym mijajacym dniem cos mnie ciagnelo do tego zeby odpisac ,ale nie odpisalem do tej pory. wydaje mi sie ze powininem odpisac byle co jako kulturalny czlowiek,zeby nie bylo jej przykro,
ale z drugiej strony chcialbym zeby bylo jej przykro z tego powodu jak mnie potraktowala

6

Dzień dobry smile

Wiesz,szkoda zachodu dla takiej "dziwnej dziewczyny"
Zupełnie zapatrzona w siebie.A Ciebie niestety traktuje
jak piąte koło... Także  daj sobie z nią spokój , szkoda" pióra"

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka. smile

7

hm... to tylko poczucie. Ale właśnie czy jest to wszystko tego warte? Po 6 miesiącach miałeś czas, żeby się uspokoić tak w sobie. A teraz może być jeszcze gorzej. Jak np. zaczniesz ją pytać, dlaczego napisała itp to będzie się tylko wkurzała na Ciebie i nie znajdziecie żadnego consensusu. A przez to będziesz miał większe poczucie winy.
Myślę, że powinieneś dac temu spokój, wiem, że jest trudno, ale zrób to dla siebie smile

8 Ostatnio edytowany przez takijedenniesmialy (2013-05-31 16:32:41)

paulinkaa2609 napisał/a:

hm... to tylko poczucie. Ale właśnie czy jest to wszystko tego warte? Po 6 miesiącach miałeś czas, żeby się uspokoić tak w sobie. A teraz może być jeszcze gorzej. Jak np. zaczniesz ją pytać, dlaczego napisała itp to będzie się tylko wkurzała na Ciebie i nie znajdziecie żadnego consensusu. A przez to będziesz miał większe poczucie winy.
Myślę, że powinieneś dac temu spokój, wiem, że jest trudno, ale zrób to dla siebie smile

Milionek napisał/a:

Dzień dobry smile

Wiesz,szkoda zachodu dla takiej "dziwnej dziewczyny"
Zupełnie zapatrzona w siebie.A Ciebie niestety traktuje
jak piąte koło... Także  daj sobie z nią spokój , szkoda" pióra"

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka. smile

dzieki za wypowiedzi ,poczekam na jeszcze innych zdanie:)

9

Cześć,

Nie wiem, ale ta dziewczyna chyba nie wie czego chce, wydaje mi się że po prostu z nudów do ciebie napisała, skoro po rozmowie z nią miałeś zły humor to po co z taką toksyczną osobą pisać. Szkoda na nią tracić czasu. Ja bym do niej nie odpisywała, nie warto ciągnąć tej znajomości. Pozdrawiam

Lawena napisał/a:

Cześć,

Nie wiem, ale ta dziewczyna chyba nie wie czego chce, wydaje mi się że po prostu z nudów do ciebie napisała, skoro po rozmowie z nią miałeś zły humor to po co z taką toksyczną osobą pisać. Szkoda na nią tracić czasu. Ja bym do niej nie odpisywała, nie warto ciągnąć tej znajomości. Pozdrawiam

a moze napisala bo wyrzucilem ją ze znajomych  na fejsie smile to podobno was wkurza..

11

takijedenniesmialy napisał/a:
Lawena napisał/a:

Cześć,

a moze napisala bo wyrzucilem ją ze znajomych  na fejsie smile to podobno was wkurza..

Możliwe, że tak mogło być, chyba ją tym poruszyłeś i dlatego napisała smile

12

Proszę odpowiedzcie mi na pytanie czemu splawiacie a pozniej same sie odzywacie i intersuje was co u nas slychac.Dajecie do zrozumienia ze nie chcecie zadnego kontaktu??

A skąd to "wy"? Oczekujesz odpowiedzi tylko od tych, co zachowują się jak Twoja dziewczyna, czy o co chodzi?

To ma jakiś związek z tematem?

Ile ta dziewczyna ma lat?

13 Ostatnio edytowany przez takijedenniesmialy (2013-05-31 17:37:23)

Vian napisał/a:

A skąd to "wy"? Oczekujesz odpowiedzi tylko od tych, co zachowują się jak Twoja dziewczyna, czy o co chodzi?

To ma jakiś związek z tematem?

Ile ta dziewczyna ma lat?

we wy to bylo do was kobiet czemu tak robicie,ona nie jest moja dziewczyna od tego zacznijmy!!
ma 17lat
do wszystkich ktorzy maja cos do powiedzenia na ten temat

14

Ok, sorry, Twoja sympatia - może być?
Ma 17-lat to jest zwyczajnie niedojrzała, nastolatki (naturalnie nie wszystkie) mają jeszcze głowy napchane bzdurami o tym, co to dziewczyna powinna, co facet, do czego mają prawo, pozują na ulubione postaci z seriali czy książek i nie zawsze to pozytywnie wychodzi. Ot cała filozofia.

Vian napisał/a:

Ok, sorry, Twoja sympatia - może być?
Ma 17-lat to jest zwyczajnie niedojrzała, nastolatki (naturalnie nie wszystkie) mają jeszcze głowy napchane bzdurami o tym, co to dziewczyna powinna, co facet, do czego mają prawo, pozują na ulubione postaci z seriali czy książek i nie zawsze to pozytywnie wychodzi. Ot cała filozofia.

ostatnie zdanie sprawilo sie sie usmiechnelem:P

Lawena napisał/a:

Cześć,

raczej na  nude nie narzeka, zresztą nie wiem , ale ostatnio przesladuje mnie na aq ciagle jest dostepna i mruga statusem  dostepnny niewidok po 2-5minut.
jak jestem sie glupio sie czuje ;/.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024