Drewniane schody - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Drewniane schody

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Drewniane schody

Witajcie :)mam problem może ktoś ma sprawdzony sposób na wyczyszczenie drewnianych schodów,mam czarne rysy pozostawione przez dzieciaczki i nie mogę tego doczyścić,a schody myte codziennie ach... czy jest może specyfik cud???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Drewniane schody

beti czarne rysy zawsze schodziły gumką do zmazywania ołówka.
Pamiętaj, że drewna nie można potraktować ostrymi środkami. W skrajnym przypadku można usunąć papierem ściernym, ale wtedy pewnie będzie potrzeba zalakierowania zdartej części.

3

Dzien dobry :)bardzo dziękuję za odpowiedź smile,niestety  muszę wybrać obcję drugą,targac do żywego;) .Pozdrawiam cieplutko Beti:)

4

To nie fajnie sad następnym razem pamiętaj, żeby dzieciaczkom dać inne kapcie smile

5

Nie ma specyfików cud - ale co to za schody? My też mamy schody drewniane, również mam dzieci, a żadnych widocznych śladów nie ma. No i czym one zrobiły te rysy? Bo raczej nie było to przypadkowe, prawda?

6

Mnie się udało zamówić schody drewniane z dębu dość tanio z portalu stolarka-budowlana . com. Oni robią generalnie stolarkę, nie tylko schody. Mają drewno klasy A, czyli specjalnie wyselekcjonowane. Używają też wysokiej klasy lakierów co również było dla mnie istotne.

7

my mamy schody olejowane tak jak i podłogę, i jak zamawialiśmy podłogę to nam dołożyli olej w kolorze podłogi którym zaolejowaliśmy właśnie schody. Teraz jak powstają jakieś plamki czy coś przecieram raz na jakiś czas tym olejem tzn biorę szmatkę i dokładam oleju i po problemie!

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Drewniane schody

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024