Może ktoś pomoże mi ? Nigdy nie zdradziłem swojej kobiety nie okłamałem jej nie robiłem nic co mogło wpłynąć na tak negatywną jej decyzję. Jedyne czego nie robiłem to praktycznie nigdzie jej nie zabierałem żadko kupowałem jej jakieś prezęty no i było parę nie przyjemnych chwil gdzie powiedziałem o parę słów za dużo. A próbując ja teraz odzyskać jest praktycznie nie możliwe ona jest nie do przekonania. Pomocy proszę bardzo mi na niej zależy.
Iwiszek, możliwe że właśnie to nie zabieranie nigdzie, nie dawanie choćby drobnych prezentów, mówienie o parę słów za dużo...było zdaniem Twojej kobiety tym, co "wpłynęło na tak negatywną jej decyzję". Kobiety często potrzebują drobnych gestów, które pomagają im się poczuć ważną dla faceta, atrakcyjną, docenioną... Niestety, jeśli ona nie czuła sie doceniana przez Ciebie, to teraz będzie ciężko jej uwierzyć, że to się raptem zmieni.
Albo popadliście w rutynę przez co się jej znudziłeś.
Nigdy nie zdradziłem swojej kobiety nie okłamałem jej nie robiłem nic co mogło wpłynąć na tak negatywną jej decyzję. Jedyne czego nie robiłem to praktycznie nigdzie jej nie zabierałem żadko kupowałem jej jakieś prezęty no i było parę nie przyjemnych chwil gdzie powiedziałem o parę słów za dużo. A próbując ja teraz odzyskać jest praktycznie nie możliwe ona jest nie do przekonania. Pomocy proszę bardzo mi na niej zależy.
Mylisz sie i to grubo w pierwszym zdaniu.
A czym probujesz ja teraz odzyskac? Slowem? gestem?
jesli tak, to juz nic nie zrobisz, jest za pozno. Bo gesty znacza wiecej niz slowa a jak mawia Margolinka, to wlasnie one najwiecej swiadcza o Nas w oczach kobiety.
One a raczej ich brak byly u Ciebie trumna dla zwiazku, a niemille slowa w jej kierunku tylko dobily wieko.
"Choc milosc mozna okazywac na wiele sposobow, to slowa sa najczesciej odzwieciedleniem stanu duszy. Badz skory do sluchania, nie skory do mowienia i nie skory do gniewu".
Niestety, jeśli ona nie czuła sie doceniana przez Ciebie, to teraz będzie ciężko jej uwierzyć, że to się raptem zmieni.
Marne szanse ze w ogole sie to zmieni...