Poznam fajną psiapsiółkę powyżej 35 l. z Wawy- do wszytkiego kobiecego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Poznam fajną psiapsiółkę powyżej 35 l. z Wawy- do wszytkiego kobiecego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez abasaba (2013-05-03 15:23:26)

Temat: Poznam fajną psiapsiółkę powyżej 35 l. z Wawy- do wszytkiego kobiecego

Chciałabym poznać fajną Psiapsiółkę, wesołą i niezawistną, do pogaduszek, babskiego kina, spotkań przy kawie. i.t.p.  Taką, która lubi gdzieś wyjść i też przejawia inicjatywę a nie czeka tylko na moje propozycje. Kobitkę z przysłowiowym "jajem".  Jestem  mężatką 45 l. wesoła, optymistka z dużymi pokładami dobrego humoru i nie mam takiej koleżanki z którą można się powygłupiać, pośmiać ale i pogadać na poważne tematy. Fajnie,  jakby  też była w związku, aby w miarę rozwijania się znajomości wyskoczyć raz na jakiś czas ze swoimi połówkami np. potańczyć, na działkę czy na koncert, ale nie jest to warunek.
Dziewczyny, piszcie.... odpowiem na każdy mail ale piszcie proszę na maila: nuta01@gazeta.pl

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez abasaba (2013-05-03 15:49:34)

Odp: Poznam fajną psiapsiółkę powyżej 35 l. z Wawy- do wszytkiego kobiecego

Dziewczyny, tyle tu wejść ale żadnej odpowiedzi:(((

Wiecie, wspaniale być w związku, to fakt, ale wspaniale jest też mieć czas, by potęsknić za sobą, pobyć trochę osobno.  Brakuje mi wyjść z grupami znajomych, czy urządzania sobie babskich spotkań . Wchodzę na portale typu facebook i jeszcze bardziej się dołuje, jest piątek, (tak jak dziś-wszyscy powyjeżdzali tylko dlaczego mnie nie zaproponowali?) -wszyscy gdzieś razem  idą na spotkania, na imprezy, tylko ja (my ) sama jak palec. Jest nas tu więcej na forum jak czytam, tylko szkoda, że każda  pisze ale jak przychodzi do konkretów, to nie ma nikogo.
Czasem ktoś się odezwie do mnie ze starych znajomych ale mam wrażenie, że traktują mnie jak "zapchaj dziurę", bo jak ja dzwonie i się przypominam, to rzadko Ktoś ma czas
aby się spotkać lub już gdzieś jest umówiony.
Dlaczego nie ze mną? a np. cała majówką mamy wolną i nikt się nie odezwał aby choć iść np. ze mną na Starówkę, posiedzieć , pogadać o głupotach.

Brakuje mi znajomych:(((( jest ich kilku ale wszyscy się pozamykali w swoich światkach domowych, garach, praniach,konfliktach, a ja chcę żyć. wyjść do knajpy, pubu, na koncert. Życie tak szybko ucueka -ale gdy to proponuje ( pomijając że wszyscy czekają ,że ja coś wymyślę) to zawsze coś nie tak a to brak kasy - czasu- a przede wszystkim chęci.  A nie chodzę w gremplinowej kiecce i nie mam moheru.

Wiem ,że są osoby, którym do szczęścia potrzebny jedynie partner ale są i takie które od czasu do czasu potrzebują obecności innych ludzi i ich akceptacji swojej osoby, móc spotkać się w większej paczce, pogadać, pośmiać itp.
Ja właśnie do takich należę.

3

Szukasz psią koleżankę, ale to głupio brzmi... tongue

4

Może masz rację:))) ale to taka "potoczna" nazwa . Może i coś ma z wierności psa.

Już nie da rady zmienić tytułu, wiec dziewczyny nie szukam "psiapsiółki" tylko koleżanki i kumpelki. Może być?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Poznam fajną psiapsiółkę powyżej 35 l. z Wawy- do wszytkiego kobiecego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024