Zdradzina przez Partnera. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradzina przez Partnera.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Zdradzina przez Partnera.

Czesc Dziewczyny. Postanowilam sie z Wam podzielic swoja historia...zostalam zdradzona przez Mojego partnera...to bylo tak.........przychodzil z pracy opowiadal jak zal Mu jest Jego matki bo cierpi przez swojego partnera ktory Ja zdradza!byly noce kiedy zaczelo Mi sie snic ze Mnie zdradza zaczal chowac telefon zalozyl sobie na nim kod!pewnej nocy udalo Mi sie odblokowac:-)ale to co tam przeczytalam doprowadzilo Mnie do lez:-(zaczal sie wykrecac historie niestworzone dodawac...raz gdy wracal z pracy napisal abym nie czekala na Niego z obiadem bo musi cos zalatwic...dostalam wtedy dziwny tel ze siedzi pod sklepem z dwoma laskami i pije piwo...zadzwonilam po przyjaciolke przyjechala po kilku minutach pojechalysmy tam poszlam do Niego a On taki zadowolony pil z Nimi piwo...mowie to ta wazna sprawa?!zlapalam piwo i wylalam Mu na glowe i odeszlam!nie wrocil na noc...Jego matka wmawiala Mi ze spal u nich...On zas klamal ze nic Go z ta laska nie laczy ze nawet jej nr nie ma!co sie okazalo klamstwem!poszlam do niej do domu nie chciala wyjsc....zadzwonilam z prywatnego ze ma sie spotkac na rynku ze Mna gdzie sa kamery skoro sie boi...przyszla....czytala Mi smsy jakie Moj partner pisal do niej-ze ja kocha ze zycie chce sobie z nia ulozyc ze Mnie i Jegi tylko dziecko laczy itp zrobilo Mi sie przykro:-(pytam ta szmat.. czy z Nim spala i mowi gdzie i kiedy...pytam czy raz a ona ze nie,ze tego dnia co Mi mowil ze na egzamin bedzie sie uczyl u kumpla...a prawda taka ze byl z nia w hotelu i.......rano przyszedl po ksiazke jak by sie nic nie stalo!i pojechal na egzamin....wszystko Mu wygarnelam ze wiem itp prosil o szanse mowil ze to dla swojej matki sie poswiecil zeby jej partner dal sobie spokoj z ta szmat....bo Moj partner zaczal z nia sypiac....minal rok od tej zdrady nie umiem o tym nie myslec....tym bardziej ze w sylwestra Moj partner dal sie na Moich oczach i znajomych obmacywac Mojej obecnie bylej kolezance!na drugi dzien wstal jak by nic sie nie stalo to Mu mowie a On w szoku....napisal do znajomych z sylwestra ktorzy potwierdzili to co Mu powiedzialam....zaczal przepraszac ze nie pamieta przez alkihol ze moglam Go odciagnac od niej itd dosc dlugo sie nie odzywalam do Niego...przyjechal po Mnie pod prace z nukietem kwiatow przeprosil ze lzami w oczach....myslalam ze cos zrozumial....jakus czas bylo ok nie wywijal...az...nie weszlam na laptopa a tam w historii jakas strona wchodze a to badoo weszlam bo nie byl wylogowany czytam a tam ze jest sam ma wysokie zarobki.Pisal do lasek do jednej ze jak bede w pracy to ma przyjsc do Naszego domu on ja tu ogrzeje...i znowu przeprosil i zostalam........mam metlik w glowie:-(poradzcie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdradzina przez Partnera.

Zdradzana88 to nie Ty?

3

Czesc,jestem tutaj nowa osoba wczoraj zalozylam sobie  konto...czuje sie samotna zaczynam w sobie szukac winy gdzie popelnilam blad...Mij partner zaczal znowu samemu wychodzic wraca poznym wieczorem(pijany)kiedy Nasza 4letnia Corka spi..wczoraj oznajmil Mnie ze jest umowiony na piwo i wychodzi....po tym jak Mbie zdradzil obiecal ze nie bedzie sam wychodzil bedzie pil gora dwa piwa w miesiacu a robi swoje...gada ze Mu sie to nalezy bo caky czas pracuje...Ja obecnie jestem bez pracy pracowalam na umowie zlecenie zajmuje sie corka i domem nie mam tu nikogp procz jednej znajomej ktora ma dwojke dzieci aby wyjsc na chwile do Niej na kawe ale obecnie jest chora z dziecmi....nie wiem co dalej zrobic w ktora strone isc....

4

yyy moja rada ZOSTAW GO.
Przekroczyl juz pewnie granice, bedzie Cie ciagle zdradzał bo sie na to godzisz, ciagle mu wybaczasz i czekasz na niewiadomo co hmm a dla niego to przyzwolenie ze znowu pogadasz pogadasz i Ci przejdzie a on znowu bedzie robil swoje. Zacznij zyc dla siebie i córci, bo sie wykonczysz z nim,

5

Lyly ciezko Mi jest ciagne to 6lat...procz zdrad byla agresja...jego matka mimo ze wiedziala ze rogi Mi robi itd twierdzi ze to Moja wina!to zle ze chcialam Go chronic przed nieodpowiednim towarzystwem uzywkami...kiedys siedzial u Mnie kolega bo zepsul Mu sie samochod spytal czy moze poczekac na pomoc to bylo zima rok temu nie zdazylam uprzedzic Mojego partnera a On nagle wszedl do domu zrobil Mi awanture kumpla wyrzucil kazal Mi sie pakowac wzielam rzeczy corki i swoje i odwiozl Mnie do mamy...nastepnego dnia ochlonal przeprosil pisal ze Nas Kocha zalezy Mu itp wiec wrocilysmy z Nim!a pozniej dokuczal ze Go zdradzilam ze bog wie co z tym kumplem robilam!przysiegam na Corke ze siedzialam z Nia na tapczanie i kolorowanke kolorowalysmy a kumpel na fotelu siedzial!nigdy Mojego partnera nie zdradzilam!!!!ktos Mi kiedys powiedzial ze zarzucajac Mi takie cos On tak naprawde mysli o sobie!chodze nerwowa nie moge sie na niczym skupic....Ja mialam ojca pijaka bil-katowal Mija mame braci!Mojego partnera ojciec byl taki jak Ob teraz pil zdradzal agresja......chcialam aby byl inny aby Nasza Corka miala rodzine skoro obojga Nam nie bylo to dane,lecz co jakis czas daje Mi kopa w tylek:-(:-(:-(:-(On sie dziwi ze wypominam Mu to co Mi zrobil skoro nie widze poprawy!ale to ze Mna jest cos nie tak ze sie czepiam itp

6

Lyly za kazda raza matka Go kryla bo w koncu dla niej sie tak poswiecil i zdradzil Mnie!ona tez gada ze skoro ona swojemu facetowi wybaczyla to Ja jej synowi tez powinnam!nigdy nie byla babcia dla Mojej Corki nie przyjezdzala bo zawsze miala wymowki...Jak mialam zagrozona ciaze a Mij partner byl na delegacji ani razu nie spytala czy potrzebuje pomocy czy ma Mi zrobic zakupy bo wiedziala ze tylko do wc moge isc!mame swoja mam 20km w jedna strone od miejscowosci w ktorej Ja mieszkam w obie strony ma 40km a ta zaledwie 10min drogi podmiejskim autobusem!mam tu dwie kokezanki nie mam gdzie wyjsc jak uch nie ma lub maja dzieci chore...zadnej rodziny tu jestem sama z Corka!Przyjaciolke mam w Anglii a druga oj30km od Mojego domu w jedna strone:-(a Moj partner zawsze ma gdzie wyjsc......zarzuca Mi okropne rzeczy...mialam usc z przyjaciolka na dzien kobiet ale ze mieli faceci striptiz zrobic to juz wielkie ale ze co Ja tam bede robic!dla swietego spokoju zostalam w domu a bilet przepadl....do Przyjaciolki do Angli odwiedzic nie moge bo jak to On mowi zaraz Mi frajera poszuka!a to On Mnie zdradzil!dziwi sie ze zabraniam Mu wyjsc pic z kumplami jak rok temu w tym samym miejscu sie puscil...i tez byla gadka ze idzie tylko na piwo.....

7

Lyly jak wykasowac posty ?te co juz napisalam?

8

Dziewczyny jak usunac posty?

9

Chyba się nie da.

10

A dlaczego chcesz to pousuwać, coś się stało?

11

Caliendo chcialam poprostu usunac...mam do Ciebie pyt tez zostalas zdradzona?
Caly czas zastanawiam sie co z tym wszystkim dalej bedzie...sa momenty gdzie sobie nie radze:-(zadaje sobie pyt dlaczego to Mnie spotkalo:-(dlaczego On taki jest:-(mamy corke,daze Go miloscia jaka nigdy nie doswiadczyl...

12

Postow nie da sie usunac, musisz napisac do administratora smile
Co do Twojej sytuacji to masz mozliwosc przeprowadzenia sie do Twoich rodziców ? Poradzisz sobie jakos finansowo?
Wiesz jest mi Ciebie bardzo szkoda i moja jedyna rada jest taka zebys zaczela szanowac swoje zycie i odeszla od niego.
Myslisz ze cos sie zmieni? Niby co? Nawet bylabym w stanie pomyslec ze raz mu sie zdarzylo (zdrada) to zrobic ale on robi to notorycznie i kompletnie Cie nie szanuje sad Chcesz sie na to godzic przez kolejne lata? Juz 6 Ci przepadło i co dobrego Cie przez te 6 lat spotkało ?
Wiesz... ja nie poradzilabym sobie z mysla ze moj facet robi to ciagle z innymy kobietami, najpierw padłoby mi poczucie wartosci i wogole nie potrafilabym byc z nim blizej... a gdzie zyc i przezywac razem zycie, cieszyc sie i doceniac sie wzajemnie?
A Ty kochana na co czekasz ? Zastanow sie czy takiego zycia chcesz ? Wszystko zalezy od Ciebie, chyba juz wystarczajaco dlugo czekalas.
A co do formalnosci to zawsze mozesz starac sie o alimenty , jak jest przywiazany do dziecka i mu na nim zalezy to niech sie z nim widuje a Ty poprostu zacznij zyc bez niego.

13

Lyly gdyby Mu zalezalo bylby przy Niej a nie z kumplami....dzis powiedzial Mi ze to koniec!ze wczoraj jak wyszedl swietnie sie bawil i ze wszystko przemyslal....akutat mial czas wuem kto Mu to podsunal mamusia!dokonal wyboru!ani Ja ani corka sie nie liczymy!teraz musze byc silna ale z reka na sercu jest Mi trudno:-(zostaje tu z corka po prostu bede robic swoje z mala a On niech chodzi wlasna droga!z niczego nie bede Mu sie tlumaczyc!pojde do opieki po pomoc dopity dopoki pracy nie znajde!za wszelka cene musze sie ogarnac aby nie czerpal satysfakcji ze sie zalamalam!stoczy sie to stoczy!dosc tlumaczen ze nie powinien naduzywac alkoholu itp latanie sprawdzanie nic Mi nie da!bedzie chcial pojdzie do innej!mam Przyjaciolke ktora Mnie wspiera bo inaczej usiadla bym i plakala caly czas:-(:-(:-(nie bede Jego kucharka itd skoro Nas nie ma nie mam zadnych obowiazkow nadskakiwania nad Nim!cud musialby sie stac aby stanal na glowie i na dobre sie zmienil!ale skoro nie chcial i woli obarczac wina Mnie luz!Ja wiem swoje!

14

No i bardzo dobrze myslisz smile niech sobie zyje swoim zyciem a Ty swoim smile Mozesz sie wyprowadzic od niego ?  ta pomoc to dobry pomysł i dobrze ze ta przyjaciolka Cie wspiera. A co do niego to chyba on nie dorósł do posiadania rodziny, imprezy alkohol to jego wolnosc ktorej chce i niech sobie ja ma, ciesze sie ze zrozumialas ze chodzenie za nim, kontrolowanie go i tak nic nie zmienia bedzie chcial to i tak znajdzie ta chwile gdzie Cie nie bedzie i zrobi cos złego. Zreszta... czy zycie polega na tym abysmy kontrolowali naszego partnera ? czy spali spokojnie ufajac mu? No wlasnie - odpowiedz jest prosta.
Zobaczysz ze na poczatku bedzie Ci ciezko (ale nie pokazuj mu tego ) a pozniej po czasie napiszesz nam tutaj ze wszystko sie uklada-  tego bardzo Ci zycze. smile
Najlepiej byloby gdybys sie wyprowadzila od niego bo mieszkajac razem bedzie nie ciekawie.

15

Gdybym ja tak pisał to też chciałbym pousuwać swoje posty. Naucz się języka polskiego jeśli nie dla siebie, to z szacunku do tych, którzy próbują to czytać.

16

Do "Ojciec Piotr" z grzecznosci i szacunku powien jedno nie dowalaj Mi!

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradzina przez Partnera.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024