pierwsze problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: pierwsze problemy

Mam mały problem od niedawna zaczęłam się kochać. chciałam zobaczyć jak to jest gdy chłopak spuszcza mi się do środka. gdy tak zrobiliśmy sperma zaczęła wylatywać ze mnie czy to normalne??? Bardzo proszę o pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pierwsze problemy

tak, to normalne

3

hmm miałem jedną dziewczynę ,która również miała taką przypadłość .Jednym wypływa innym nie .
W czym tkwi problem ?? big_smile

4

Ziomek jak zwykle ma poczucie humoru wink
Tak, to normalne Daga, więc niczym się nie rpzejmuj. Jak skończycie się kochać to się wytrzyj chusteczką higieniczną i oczywiście się umyj (jak masz możliwość). Ja zawsze jeszcze mam wkładkę, w razie jakby coś jeszcze wyciekło wink

5 Ostatnio edytowany przez Amelia* (2009-06-03 15:41:20)

tak,to jest normalne.Cos wlecialo,to musi wyleciec;))
tak jak napisala Agatka,wytrzyj sie chusteczka i po sprawie.

6

ziomek napisał/a:

.Jednym wypływa innym nie .
big_smile

Hahahaha big_smile

7

Witam
Jak nie chcesz żeby wylatywało to możesz to opóżnić , jeśli zaraz po tym uniesiesz bioderka wyżej od głowy . tylko pamiętaj że równierz to jest lepsza pozycja do zapłodnienia . A że wypływa to też ma swoje uroki tylko trzeba je umieć dostrzegać

8

Zgadzam się z basia20 trzeba to umieć dostrzeć i naprawdę jest niezły widok smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024