córka ma24lata 10 miesi ecy temu poznała chłopaka pierwszego w swoim życiu.szyscy bardzo sięciesztliśmy bo oboje z mężem chcielismy żeby była szczęśliwa.ona jest pedagogiem specjalnym on jak sie okazało ma ukończone liceum bez matury konczy teraz studium budowlane .na pocz.atku mówiłam że taki związek się nie uda ale jakga poznałam to przestałam wierzyć wte głupstwa o mezaliansech .on ma28lat iizajmuje się konserwacją ołtarzy.po 2 miesiącach córka wyznła że był uzależniony od alkocholu i marichuany od kilku lat jest czysty nie miał nawrotów zmienil środowisko i nawrócił się.bardzo ważna jest dla niego wiara tok jak dla córki .wszystko na pozór było dobrze rzyjąw czystośc co niedziele wszyscy spotykaliśmy sie na obiedzie ale caraz częściej drażnił nas jego egoizm czesto bolałago głowa jak byłchory to zaroz umierał a córka to toka twarda osoba i drażniło ją to.Wszyscy planowaliśmy ślub czekalismy tylko na oświadczyny ale on dołowałsię tym że za miło zarabia żaenie steć go na mieszkanie nie wie czy bedzia dobrym meżem i ojcem .Zaniedbał terapie więc córka zmęczona tą jego niemacą wysłała go do teropeutki .No i stała się dowiedział sia tam że nia jest gotowy do związku zadzwonił do jakiegoś kolegi żeby się wyżalić oten poradził mu żeby z nią zerwał.Oczywi........s.cie uważa że to jej wina bo za dużo od niego wymaga.........................w końcu poprosił o czas na poukładanie sobie wszystkiego.Od 2 dni nie odzywa sie nie dzwoni,amyślę z\że rozem powinni rozwązać problem martwię sie teżo niego nie wie czy mogę do niego zadzwonić ipoprosico spotkanie
Nadaj prosze swojemu postowi czytelną formę. Pomimo najlepszych chęci, nie da się go rozczytać.
3 2013-04-27 01:01:02 Ostatnio edytowany przez chwytajzycie (2013-04-27 01:01:50)
Te 'mamausia'
miałaś wątpliwości co do chłopaka córki, m.in. ze względu na jego wykształcenie, a sama nie potrafisz pisać składnie... Tyle błędów dawno nie widziałem - słownik ortograficzny tęskni za tobą...
4 2013-04-27 07:54:35 Ostatnio edytowany przez End_aluzja (2013-04-27 07:56:42)
Mezalians...
Twoja córka ma 24 lata i pierwszego chłopaka. To o czymś świadczy.
Jest twierda i wkurza ja jak jej życiowy partner jest np chory- to o czym świadczy.
Ona ustaliła mu rytm życia wiara czystość i wysłała do terapeutki- to o czymś świadczy.
Rodzice wracają sie we wszystko i uważają ze TO ONI są od tego aby akceptować lub nie wybory 24 letniej dorosłej kobiety- to o czymś świadczy.
Matka dziewczyny uważa ze wykończenie pedagogiki specjalnej czyni z jej córki księżniczke w złotej wierzy--- a prace ona ma?
Mądry chłopak!
Po pierwsze - popraw błędy, bo trochę nie wypada komentować braku wykształcenia innych, jeśli samemu ma się składnię w pupce.
Druga sprawa, po co się wtrącasz w związek córki? Jest dorosła, poradzi sobie.
Swoja droga... pierwszy chłopak dopiero w wieku lat 24? To wynika z tej "twardości" córki?