po 50... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » po 50...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: po 50...

jestem nowa i nie zdazylam jeszcze przejrzec calego watku.  Moze znajde watek dla siebie... Jestem juz kobieta dojrzala...  pierwsze malzenstwo dosyc burzliwe ale... po 10 latach ponownie podjelam decyzje.  Ale moze w tym wieku nie powinno sie oczekiwac czulosci, milosci. A moze ja nie z tej bajki.  Zyje spokojnie  i  w miare dostatnio ale po kilku miesiacach uniesien... cisza. Pewnie to wiek i stresujacy tryb zycia. Wspaniale sie rozumiemy, lubimy razem spedzac czas... ale brakuje mi tej intymnosci, czulosci. Mam sie pogodzic czy walczyc? On niby rozumie ale najlepiej zby zostalo tak jak jest.... to mnie przybija. Szukalam towarzysza zycia nie tylko do wspolnych rachunkow. czegos mi brak
....

2

Odp: po 50...

Witaj serdecznie.

3

Suzzy czego innego spodziewamy sie po partnerze  w wieku po 20-tce,a czego innego  w wieku dojrzalym.I cos w tym jest,poniewaz tez troszke mam pod gorke z moim obecnym mezem.

4

witaj serdecznie smile

5

suzy99 witaj wink może opisz swój problem w innym dziale, tutaj tylko się witamy a gdzie indziej będzie można coś poradzić wink

6

Witaj w gronie netkobietek smile

7

Witaj:)

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » po 50...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024