Witam. Szukam chętnych osób do spotkań w realu, typu spacer, rower czy tenis, kino, koncert, teatr czy wyjście do kawiarni lub pubu i innych takich...
Jestem singielką, mam 36 lat, ale nie mam problemu w kontaktach z ludźmi dużo młodszymi
Mam znajomych, którzy są już w stałych związkach z dziećmi itd. i nie spotykamy się już tak często... dlatego szukam chętnych osób, które są otwarte na nowe znajomości i chciałby wyskoczyć czasem gdzieś "na miasto" lub "za miasto" ![]()
Witam ponownie
dodam tylko jeszcze do mojego "ogłoszenia", że chciałabym poznać kogoś, z kim można pogadać, pośmiać się lub wyżalić. Może się uda zbudować fajne kumpelskie relacje ![]()
Hej, również mieszkam w Poznaniu, mam 31 lat i jestem singielką. Mam grupkę znajomych, ale nadal czuję się samotna, więc chętnie kogoś poznam ![]()
Hej, również mieszkam w Poznaniu, mam 31 lat i jestem singielką. Mam grupkę znajomych, ale nadal czuję się samotna, więc chętnie kogoś poznam
Hej. Fajnie, że się odezwałaś
Jestem nowym użytkownikiem tu na forum i nie mogę podać swojego maila (l76małpaonetkropkapl może tak się uda
) a szkoda, miałybyśmy ułatwiony kontakt.
Jutro wybieram się do empiku na Ratajczaka 44 jak znajdziesz chwilkę to może spotkamy się i pójdziemy sobie gdzieś usiąść? albo coś i pogadać "zapoznawczo"
Będę przed empikiem o godzinie 15. Jestem blondynką o półdługich włosach i noszę jasną skórzaną kurtkę. Jak znajdziesz chwilkę zapraszam ![]()
Pozdrawiam.
Wysłałam Ci maila poprzez kliknięcie w link "mail", więc powinien do Ciebie dotrzeć. Napisałam w nim ciut o sobie ![]()
Wysłałam Ci maila poprzez kliknięcie w link "mail", więc powinien do Ciebie dotrzeć. Napisałam w nim ciut o sobie
Typowa blondynka ze mnie, nie wpadłam na to z mailem
Dziękuje, za niego
już odpisałam. Pozdrawiam.
Czy blondynka może ważne ale jakiś jednodniowy wypad nad morze a może jeszcze ktoś chętny?