Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Zdrada - Rozstanie Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2007-09-19 00:14:35

noowa
Gość

Reserved najnowsza kolekcja

Obejrzyjcie sobie fajoowy filmik z kolekcją jesienną Reserved:)

http://www.reserved.pl/

#2 2007-10-19 12:34:56

Emilia
Moderator

Re: Reserved najnowsza kolekcja

Filmik ciekawy, fajnie pomyślany. Ale sama kolekcja... Kupiłam niedawno bluzeczkę, ale jakoś się tak dokładnie nie przyglądałam. Dopiero w domu zauważyłam, że guziki ledwo się trzymają, a zapasowego brak. Jakby się tak któryś zgubił, to wszystkie tzreba wymienić.

Góry są po to, by w nich być a nie, by je zdobywać.

#3 2007-10-20 17:39:59

Carol
Net - EKSPERT

Reserved jest fajna firma - alternatywa do mniej ciekawych miejc typu H&M czy kaphal itd. Przedzial cenowy na maly budzet, ale jakosc tez nie najwyzsza. Niestety. Ja to w sklepie zawsze dokladnie ogladam towar przed zaplaceniem (nawyk mam po mamie i sama tez nauczona doswiadczeniem).

Psycholog z wyksztalcenia.
Obszar zainteresowan: piękno człowieka.

#4 2008-04-20 03:41:44

sugarfree
Niewinne początki

Tej kolekcji z filmiku chyba jeszcze nie ma w sklepach, bardzo podoba mi się ta żółta sukienka w kwiaty...

Dodaj odpowiedź

Stopka forum