coś umyka mi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: coś umyka mi

witam wszystkie panie po trzydziestce,Miło tak z kimś pogadać lub wyżalić się.mam nadzieję ,że tu nikogo nie zanudzę.jestem mężatką mam dwoje dzieci(13lat i 5 lat).jestem już po ślubie 14 lat,nadal w związku małrzeńskim,ale troche różne myśli po głowie chodzą,otoż mam męża,który nie pracuje w polsce,ale za granicą.jeżdzi do francji na zbiory owoców.wiadomo każdy za tym groszem jakoś gania,a tu w polsce to ciężko o dobrą pracę.mąż wyjeżdza trzy razy do roku na trzy miesiące,ale zawsze jest z nami miesiąc.a ja mam wrażenie że gdzieś my zanikamy.mam takie wrażenie że jemu tak pasuje,ja wychowuje dzieci,chodzę do pracy i wszystko na mojej głowie.martwi mnie to ,że może ma już tam kogoś no niby zapewnia,że mnie kocha.ale to nie jest ten mąż z zdawnych lat.opowiada mi jak to dużo znajomych tam we francji pracuje,a nawet koleżanka go zaprosiła na kawę.dziwnie mi to słyszeć bo zaraz myślę swoje.twierdzi,że koleżanka ma chłopaka,ktorego kocha.ale pogadać można no można,ale mam mętlik w głowie.nie jestem osobą obsesyjnie zazdrosna o męża.ale kocham go nadal tak samo jak za młodu.boję się,że któregoś dnia oznajmi mi że się zakochał.ja jestem taka,że wolę się wypłakać niż robić kłotnie.owszem powiem co mnie trapi i co mi się nie podobą.nie wiem jak bym zaragowała na taką wiadomośc o drugiej.ja jestem szczupła mimo swego wieku i na buzi nawet nawet i to mnie jakoś martwi,że z czasem coś ucieknie.dzieki kochane troche sie wygadałam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: coś umyka mi
gosia35 napisał/a:

ja jestem szczupła mimo swego wieku i na buzi nawet nawet

Piszesz jak 60-latka yikes

3

owszem nie stara,ale dzięki za pocieszenie,nie czuje się staro wręcz przeciwnie,ale czasem myślę jak staruszka i chętnie przeczytam odpowiedzi.POZDRAWIAM

4

BabaOsiadła napisał/a:
gosia35 napisał/a:

ja jestem szczupła mimo swego wieku i na buzi nawet nawet

Piszesz jak 60-latka yikes

Pewnie,że nie staruszka, niczego mi nie brakuje,ale cytat super

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności