Cześć :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Cześć :)

na Wasze forum trafiłam dziś, kiedy zorientowałam się, że szukam prawdziwej przyjaciółki, przyjaciółki obok mojego miejsca zamieszkania.. jedną mam, ale mieszka daleko.. Chyba już takiej nie znajdę, co nie zmienia faktu że chciałabym poznać kogoś tutaj, a konkretnie z okolic Rybnika smile Ze śląska.. Przeprowadziłam się tutaj niedawno.. Chodzę do pracy, z pracy do domu, w domu sprzątam, gotuję.. I tak w kółko, chcę z kimś pogadać, wybrać się na spacer, wyjść na zakupy , Nawet bez pieniędzy !! smile Pośmiać się i wydać pieniążki te wirtualne smile Może kogoś znajdę.. ?

W Każdym bądź razie cześć !! smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć :)

Cześć ezotera, rozgość się smile

3

Odp: Cześć :)

Właśnie to robię smile Przeglądam wszystko i wszędzie smile Czytam i czytam.. i Myślę sobie.. Matko.. Ja chyba jestem facetem.. smile No nic, dla rekompensaty pomaluje sobie dzisiaj paznokcie wink big_smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024