Kochane kobietki:)
Moj "problem" moze wydac sie Wam glupi, niewarty uwagi, moze wrecz smieszny.
Chodzi o zmiane fryzury i koloru.
Mamdzisiaj termin za 2 godziny u fryzjera.
Zmiana bedzie radykalna, nowa fryzura z dlugich na krotkie ale nie calkiem, rozjasnianie noi farba.
Wszystko jest ok, chcialam zmiany takiej wlasnie ale teraz jak termin sie zbliza jakos tak sie boje, niwiem czego jakies takie leki nieuzasadnine mam, taki stresik ![]()
Sama niewiem czemu.
Zawsze, gdy coś zmieniamy w swoim zyciu to pojawia się stres. Jeśli jesteś zdcydowana na nową fryzurkę to nie denerwuj się tylko odmień swoją fryzurkę. Napewno będziesz ładnie wyglądać ![]()
Dziekuje za slowa otuchy ![]()
Moze masz racje lek przed czyms nowym zawsze wywolywal u mnie stres ![]()
Wydaje mi sie, ze moze to tez dlatego, ze mam nieprzyjemne doswiadczenia z fryzjerami.
Może właśnie te nieprzyjemne doświadczenia z fryzjerem spowodowały stresik. Ale jeśli ufasz temu fryzjerowi, do którego dzisiaj idziesz to spokojna głowa ![]()
JUZ JESTEM PO:))
Nie bylo zle:)
Bardzo mily fryzjer, jestem zadowolona.
Chcialam zrobic dekoloryzacje, ale odradzil mi poniewaz za bardzo by mi zniszczyla wlosy.
Zrobil mi duzo cieniutkich pasemek braz na czarnych jest ok, za 3 tygodnie mam nastepny termin bedziemy rozjasniac powoli dalej:))
Dziekuje jeszcze raz Agatka:)))
Buziaki:***
No to bardzo się cieszę, ze jesteś zadowolona ze swojej nowej fryzury. Wiesz, dużo zależy od fryzjera, a Ty chyba trafiłaś na odpowiedniego ![]()
Chyba tak:)
Byl taki delikatny, wlosy myl a w trakcie masaz glowy.
Super.
Przystojny, ale (podobno inna orientacja seksualna ) ![]()
Sama zastanawiałam się nad zmianą fryzury ale bałam się iść do fryzjera chciałam przejść metamorfozę (słyszałam od znajomych że ty życzysz sobie jakieś ścięcie a okazuje się wychodzisz z całkiem czymś innym- przeważnie były niezadowolone) czasem wystarczy coś niewiele zmienić kolor, podciąć grzywkę w inny sposób lub cieniować i inaczej się wygląda:)
hej !!!!:p chcialabym prosic was o rade.... mam dlugie wlosy ale postanowilam obciac je o polowe na tzw. asymetrie wlosow. chcialabym zeby byly z jednej strony dluzsze a z drugiej kilka cm krotsze.i jeszcze jedno
naturalnie mam lekko krecone... czy to by przeszkadzalo takiej fryzurze??? chcialabym tez zmienic kolor wlosow. mam jasna karnacje i juz mialam bardzo duzo kolorow. mialam brazy ,blad , czarne, kasztanowe, platyne...sprobowalabym z rudym ale boje sie cos
)
Myślę, że rude włosy będą bardzo ładnie wyglądały. Moim zdaniem powinnaś skrócić włoski tak, by odkryć ramiona (a jeszcze lepiej szyję) - wtedy loki nabiorą charakteru. Odradzam za to wszelakie grzywki - w dosłownym tego słowa znaczeniu (po prostu odgarniaj włosy na bok).
no w sumie ladnie to sobie wyobrazam
jestem szczupla to moze ta fryzura zaokragli mi twarz
Jesli masz kręcone/falujące włosy to uważaj z geometrycznymi fryzurami, bo będziesz musiała godzinami je stylizować.
Prostownia niszczy włosy, już lepiej na codzień używaj prostowacza, ja mam taki - http://belisoshop.pl/p,cece_creative_gr … ,1546.html nigdzie go nie widziałam w sklepach, więc kupiłam online ![]()
czesc dziewczyny ![]()
jestem nowa i prosze Was o rade. A wiec mam długie wlosy, trochę sie kreca, jeszcze nigdy nie malowane
ciemny braz. I tu moje pytanie co moge odmienic. Scinalam juz nie raz po ramiona, mialam grzywki itd. a teraz mam dlugie bez zadnych grzywek, tyle ze sie troszke kreca i to jakby chcialy a nie mogly
mam owalna twarz, doradzcie co moge z nimi zrobic zeby jakos sie odmienic
dziekuje z gory za pomoc
)
cześć! moja koleżanka ma długie włosy, które trochę się jej kręcą. Ostanio jej fryzjerka bardzo fajnie je wycieniowała. Prawie w ogólnie nie ścinała na długości tylko zrobiła warstwy. Naprawdę fajnie to wygląda.
Ja ostatnio jak szukałam dobrej dla siebie fryzury to skorzystałam z wirtualnego stylisty, polecam dla niezdecydowanych ![]()
http://pieknieje.pl/wirtualny-stylista/
Ja całe życie miałam długie włosy do pasa, czasem krótsze. bałam się radykalnej zmiany, bo ludzie będą patrzeć
ale odważyłam się. naturalny kolor mam ciemny blond, teraz - blond jasny. ścięłam sobie tak do ucha ale tak mi się spodobało, że miesiąc później poszłam ściąć jeszcze bardziej i teraz mam asymetrię. z jednej strony do ucha, a z drugiej całkiem krótkie, prawie wygolone
nawet nie wiecie jak to poprawiło moją pewność siebie
zawsze chowałam twarz za długą czupryną, a teraz idę z podniesioną głową ![]()
witam moje drogie Panie mam pytanie
jaki kolor włosów ma ta pani z filmiku na końcu... czy to jest czekoladowy brąz ? filmik znajduje się na stronie perfect mousse w zakładce aplikacja
ja zawsze mialam bizka na pukncie zwariowanych fryzur.. niestety tylko raz udało mi sie odwazyc na taka fryzurke.. mialam włosy za ucho moze troszke dłuższe i na środku mały irokezik
:D fajnie sie w nim czułam jednak najbardziej podoba mi sie fryzura PINK od zawsze kręcił mnie jej styl a włosy bóstwo
niestety nie moge sobie pozwolic na taka krociutka fryzurke poniewaz mam głowe jak dynia
moze kiedys jak mi sie twarz spłaszczy bardziej to wtedy hehe
teraz mam włosy za łopatki bo długo zapuszczałam i nie wiem własnie co z nimi zrobic, jakie cięcie ... chciałabym je ściac i zrobic cos naprawde odjazdowego tylko że jak juz pisalam nie naleze do szczuplutkich i ta okrąglutka buźka jest.. macie jakies fajne propozycje ????:D