Związek na odległość z młodszym chłopakiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Związek na odległość z młodszym chłopakiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Związek na odległość z młodszym chłopakiem

Witam.

Poznałam chłopaka który mieszka 120km ode Mnie. Ja mam 23lata, on za 4 miesiące skończy 17lat. Nie wiem czy mogę traktować taką znajomość poważnie, po pierwsze ze względu na odległość, po drugie ze względu na wiek. On chodzi do technikum, imprezuje z kolegami, pali trawkę. Ja już myślę o życiu poważnie:| Ale strasznie mnie wzięła ta miłość i niestety serce nie chce dopuścić rozumu do głosu:) On jest o wszystko zazdrosny, nawet jak piszę na fb z jakimś starym znajomym, to od razu chce żebym mu pokazała jego profil:| On twierdzi że traktuje naszą znajomość poważnie, ale nie wiem za bardzo co dla takiego 17latka znaczy poważnie:/ Czasem myślę, że to nie może się udać, szczególnie ze względu na jego wiek. Może powinnam to skończyć, póki nie trwa to jeszcze długo. Znamy się pół roku. Ale za każdym razem jak chcę z nim pogadać o tym, że może jednak jesteśmy z innych światów, rezygnuję. Jakoś nie może mi to przejść przez gardło:|

Myślicie że jest w ogóle szansa na powodzenie tej relacji?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek na odległość z młodszym chłopakiem
filigranowa napisał/a:

Witam.

Poznałam chłopaka który mieszka 120km ode Mnie. Ja mam 23lata, on za 4 miesiące skończy 17lat. Nie wiem czy mogę traktować taką znajomość poważnie, po pierwsze ze względu na odległość, po drugie ze względu na wiek. On chodzi do technikum, imprezuje z kolegami, pali trawkę. Ja już myślę o życiu poważnie:| Ale strasznie mnie wzięła ta miłość i niestety serce nie chce dopuścić rozumu do głosu:) On jest o wszystko zazdrosny, nawet jak piszę na fb z jakimś starym znajomym, to od razu chce żebym mu pokazała jego profil:| On twierdzi że traktuje naszą znajomość poważnie, ale nie wiem za bardzo co dla takiego 17latka znaczy poważnie:/ Czasem myślę, że to nie może się udać, szczególnie ze względu na jego wiek. Może powinnam to skończyć, póki nie trwa to jeszcze długo. Znamy się pół roku. Ale za każdym razem jak chcę z nim pogadać o tym, że może jednak jesteśmy z innych światów, rezygnuję. Jakoś nie może mi to przejść przez gardło:|

Myślicie że jest w ogóle szansa na powodzenie tej relacji?

Szansa jest, byłam w bardzo podobnej sytuacji z tym, że to ja dałam ciała i teraz pluje sobie w brodę...
wysłałam Ci maila poczytaj wink Generalnie co musisz brać pod uwagę bardzo, nic na siłę, czasami nawet dawaj mu bardziej odczuć aby nie miał Cię w ręku, bo jak poczuje się pewny to może być tak że ucieknie. Wiek ma swoje odzwierciedlenie, ale wiesz?
Nie każdy 17 latek 16 latek, jest typowo taki sam jak pozostali, ja miałam okazję poznać niesamowicie wyjątkowego chłopaka, mimo, że stało się miedzy nami dość nie fajnie, ale głównie przeze mnie, to nadal uważa, że jest absolutnie wyjątkowy od pozostałych rówieśników. I co najważniejsze, w głowie ma bardziej poukładane ode mnie smile ja czuję się totalnie jak dzieciak, a mam tyle lat co Ty smile gdyby nie moje błędy, to trwałoby to dłużej... ale nie wykluczone, że nie spróbujemy za jakiś czas, jak wszystko ucichnie... smile jak chcesz możemy pomailować, chętnie poznam Twoją historię smile

3

Nie dostałam twoje maila.napisz mi swoj mail jak mozesz, to sie odezwe na pewno. Moja sytuacja jest troche skomplikowana bo aktualnie jestem w zwiazku od 7lat a niepewnosc uczuć 17latka nie pozwala mi zerwac dotychczasowego zwiazku.

4

już odpowiedzialam smile sprawdz

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Związek na odległość z młodszym chłopakiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024