Cropp - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Cropp

CROPP to ponoć - jak pisza na stronie tej firmy - marka odzieżowa dla prawdziwych indywidualistów, którzy poprzez strój chcą wyrazić swoje poglądy i zamanifestować niezależność. Dla mnie cropp jest marką przede wszystkim , gdzie są fajne czasem ostre kolorki. Kupiłam tak dwie na prawdę bardzo RÓŻOWE bluzki wink Mnie osobiście cropp kojarzy się tak jakoś rockowo ... a Wam ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez atina (2009-08-26 19:14:03)

Odp: Cropp

To ulubiona marka ubrań mojego syna,ja też jestem zadowolona bo ceny są przestępne a jakoś naprawdę dobra.:)
Co do kolorków to fakt można tam znaleźć coś naprawdę indywidualnego,mój syn kupił sobie bluzę z ostrym pomarańczem,na początku nie podobała mi się ale po czasie stwierdziłam że jest niczego sobie.
http://1.1.1.2/bmi/www.we-dwoje.pl/files/Image/galerie/8475/crop/galeria_we_dwoje_37.jpg

3 Ostatnio edytowany przez Fenoloftaleina (2009-07-31 17:15:43)

Sama zaliczam się do "młodzieży indywidualnej" i twierdzę, że Cropp jest firmą dla większości nastolatków. Ale dla mnie to taki "skateshop wannabe". Można tak kupić ubrania o kroju takim jak ciuszki w skateshopach, ale w przystępnych cenach. wink (Brakuje im tylko sprzętów i ubrań czysto sportowych)

Chociaż jeśli ktoś nie czuje potrzeby szpanowania metką DC, Adio lub Clinica to polecam. Raz kupiłam sobie bluzę i chociaż nie raz leżałam w niej na trawie (lub czymś jeszcze gorszym), prałam ją w pralce i wpinałam w nią różne rzeczy - nadal jest mięciutka i cała. Więc + !

A z rockowymi ubraniami ma naaaprawdę mało wspólnego. Jest bardziej ulicznie i hip hopowo. big_smile

4

Lubię cropp ponieważ jest tam bardzo kolorowo i aż chcę się coś kupić. Też jestem zdania że jest tam delikatnie rockowy klimacik. Co nie znaczy że dziewczyny nie przepadające za tym stylem nie znajdą nic dla siebie!

5

ehh... ja uwielbiam Croppa, kupuję tu różne ubranka i podoba mi się to, że ubrania są oryginalne i świetne jakościowo, i zawsze gdy jest "sale" zaopatruję się w upatrzone skarby:) ale nie uważam żeby to była marka tylko dla młodzieży, nadaje się także dla dojrzałych osób

6

zalezy co komu sie podoba nie wazna jest firma ale co nam sie podoba to kupujemy...
czy cropp czy h&M no spoko oryginalne sklepy ale czy kazy znajdzie cos dla siebie i na osobistą kieszen?

7

myślę że na każdą kieszeń, bluzka kosztuje np 19.90 zł w Croppie a w sklepie 25zł, więc ja wolę kupić w Croppie, oczywiście jesli coś mi się naprawdę podoba:)

8

A mi się nie podobają ciuchy w Croppie, nie mój styl. Może raz na jakiś czas bym tam coś wyhaczyła. Ale jak już coś w tym stylu, to znajdę też parę rzeczy takich w moim ulubionym sklepie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024