CROPP to ponoć - jak pisza na stronie tej firmy - marka odzieżowa dla prawdziwych indywidualistów, którzy poprzez strój chcą wyrazić swoje poglądy i zamanifestować niezależność. Dla mnie cropp jest marką przede wszystkim , gdzie są fajne czasem ostre kolorki. Kupiłam tak dwie na prawdę bardzo RÓŻOWE bluzki
Mnie osobiście cropp kojarzy się tak jakoś rockowo ... a Wam ?
2 2009-07-08 22:39:39 Ostatnio edytowany przez atina (2009-08-26 19:14:03)
To ulubiona marka ubrań mojego syna,ja też jestem zadowolona bo ceny są przestępne a jakoś naprawdę dobra.:)
Co do kolorków to fakt można tam znaleźć coś naprawdę indywidualnego,mój syn kupił sobie bluzę z ostrym pomarańczem,na początku nie podobała mi się ale po czasie stwierdziłam że jest niczego sobie.
3 2009-07-31 17:14:32 Ostatnio edytowany przez Fenoloftaleina (2009-07-31 17:15:43)
Sama zaliczam się do "młodzieży indywidualnej" i twierdzę, że Cropp jest firmą dla większości nastolatków. Ale dla mnie to taki "skateshop wannabe". Można tak kupić ubrania o kroju takim jak ciuszki w skateshopach, ale w przystępnych cenach.
(Brakuje im tylko sprzętów i ubrań czysto sportowych)
Chociaż jeśli ktoś nie czuje potrzeby szpanowania metką DC, Adio lub Clinica to polecam. Raz kupiłam sobie bluzę i chociaż nie raz leżałam w niej na trawie (lub czymś jeszcze gorszym), prałam ją w pralce i wpinałam w nią różne rzeczy - nadal jest mięciutka i cała. Więc + !
A z rockowymi ubraniami ma naaaprawdę mało wspólnego. Jest bardziej ulicznie i hip hopowo. ![]()
Lubię cropp ponieważ jest tam bardzo kolorowo i aż chcę się coś kupić. Też jestem zdania że jest tam delikatnie rockowy klimacik. Co nie znaczy że dziewczyny nie przepadające za tym stylem nie znajdą nic dla siebie!
ehh... ja uwielbiam Croppa, kupuję tu różne ubranka i podoba mi się to, że ubrania są oryginalne i świetne jakościowo, i zawsze gdy jest "sale" zaopatruję się w upatrzone skarby:) ale nie uważam żeby to była marka tylko dla młodzieży, nadaje się także dla dojrzałych osób
zalezy co komu sie podoba nie wazna jest firma ale co nam sie podoba to kupujemy...
czy cropp czy h&M no spoko oryginalne sklepy ale czy kazy znajdzie cos dla siebie i na osobistą kieszen?
myślę że na każdą kieszeń, bluzka kosztuje np 19.90 zł w Croppie a w sklepie 25zł, więc ja wolę kupić w Croppie, oczywiście jesli coś mi się naprawdę podoba:)
A mi się nie podobają ciuchy w Croppie, nie mój styl. Może raz na jakiś czas bym tam coś wyhaczyła. Ale jak już coś w tym stylu, to znajdę też parę rzeczy takich w moim ulubionym sklepie.