Czesc Od niedawna jestem z dziewczyna w zwiazku. Co prawda nie znamy sie wlasnie dlugo, ale nie wstydzimy sie tak swoich cial, czy siebie nawzajem i jestesmy mozna powiedziec otwarci na rozne urozmaicenia. I zastanawiamy sie wspolnie nad jakas erotyczna gra planszowa, zeby i dobrze sie pobawic, i w dodatku poznac swoje ulubione pieszczoty, czy po prostu w ten sposob sie tez poczesci jeszcze bardziej zblizyc do siebie. Tylko, ze nigdy nie gralem w erotyczna gre planszowa. Moze znacie jakies ciekawe planszowe gry erotyczne? Bo w necie jest wiele, ale najlepiej jakbys ktos z doswiadczenia powiedzial. Dobrze by: ladnie sie prezentowala ta plansza, by cieszylo oko. Aby byla urozmaicona pod wzgledem zadan, by sie szybko nie nudzila jakbysmy czesciej w nia zagrali. Moze jakies kajdanki, czy dla dziewczyny zabawka fajna. Bylbym wdzieczny za polecenia
1 2013-04-02 17:52:38 Ostatnio edytowany przez owocowy (2013-04-02 17:55:28)
Ja na lepsze poznanie się ludzi, którzy znają się od niedawna, polecam kino i rozmowy przy dobrej kolacji
Ale ja widzę, że chyba już stara jestem bardzo...bo dzisiaj wszystko zaczyna się od końca...
3 2013-04-03 15:15:18 Ostatnio edytowany przez owocowy (2013-04-03 15:15:47)
Bez obrazy, rozmowy to my mamy codziennie. A o seksie to gadamy jakby w ogole nam nie sprawialo problemow nawet o najglebszych potrzebach. Jestemy oboje otwartymi osobami, niewstydliwymi. Ale prosilbym dalej o jakies gry godne polecenia bo cos malo chyba ludzie graja widze ^^
ją raz z narzeczonym, nie wiem czy można nazwać ta gra, ale napewno była to zabawa, żeby się troszkę pobawić w łóżku zrobiliśmy sobie mała degustację
zawiązałam mu oczy i ręce, byliśmy nadzy, położyła się na łóżku i w różnych miejscach na moim ciele położyłam owoce a on tylko ustami, calujac moje ciało musiał natrafić na owoc i odgadnąć jaki to był owoc.
z moim chłopakiem wypróbowaliśmy kiedyś grę 'Sensea' - i mogą ją polecić. My korzystaliśmy z wersji komputerowej [co trochę utrudniało], ale jest też na pewno wersja planszowa.
pozdrawiam