co myślicie o takim związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co myślicie o takim związku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: co myślicie o takim związku

Cześć,

Co myślicie o takim związku? Spotykamy się raz na miesiąc (góra 2 razy w miesiącu). Nie kłócimy się prawie w ogóle (no chyba, że mi coś nie pasuje, ale to też niezwykle rzadko). Nie mówimy do siebie słów typu "kocham Cię", "uwielbiam Cię" itp. Gesty są (całuski, przytulanki). Znacie takie pary? smile

Pozdrawiam,
Oaza Spokoju

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co myślicie o takim związku
OazaSpokoju napisał/a:

Cześć,

Co myślicie o takim związku? Spotykamy się raz na miesiąc (góra 2 razy w miesiącu). Nie kłócimy się prawie w ogóle (no chyba, że mi coś nie pasuje, ale to też niezwykle rzadko). Nie mówimy do siebie słów typu "kocham Cię", "uwielbiam Cię" itp. Gesty są (całuski, przytulanki). Znacie takie pary? smile

Pozdrawiam,
Oaza Spokoju

Jak macie się kłócić, skoro widujecie się tak rzadko. Co jest powodem tak rzadkich spotkań? Odpowiedź jest istotna. Jak tworzycie związek , jeśli nie wyznajecie sobie miłości. Z postu zrozumiałam, że nie miało to miejsca nigdy. Czy macie wspólne plany na przyszłość? Jak długo to trwa? W jakim jesteście wieku? Czy on traktuje ciebie jak drugą połówkę, czy ty jego w ten sposób? Czy rozmawiacie o "WAS"?

3

OazaSpokoju napisał/a:

Cześć,

Pozdrawiam,
Oaza Spokoju

To nie jest związek tylko wesoła znajomość smile

4

Ja nazwalabym to "luzna znajomoscia" a nie zwiazkiem. Przynajmniej poki co wink

5

Dla mnie też to nie jest związek smile Jak można się kłócić spotykajac się tak rzadko smile

6

baziula napisał/a:

Co jest powodem tak rzadkich spotkań?

W zasadzie to różne są powodu, a to czasu nie ma, a to to, a to tamto;)

baziula napisał/a:

Jak tworzycie związek , jeśli nie wyznajecie sobie miłości.

Hmm ale czy miłość musi wiązać się z mówieniem "kocham Cię" itp? czy nie jest możliwe kochać nie mówiąc o tym, a tylko okazując to?

baziula napisał/a:

Czy macie wspólne plany na przyszłość?

W tej chwili nie. Ona nie chce mieć dzieci. Do małżeństwa nie spieszy się jej.

baziula napisał/a:

Jak długo to trwa?

W sumie niedługo mija 2 lata.

baziula napisał/a:

W jakim jesteście wieku?

25/26

baziula napisał/a:

Czy on traktuje ciebie jak drugą połówkę, czy ty jego w ten sposób?

W zasadzie trudno powiedzieć

baziula napisał/a:

Czy rozmawiacie o "WAS"?

O jako takim związku? Nie. Nie skupiamy uwagi na samym związku lecz na rozmowach o zainteresowaniach i życiu codziennym.

Wobec tego można nazwać to wg Was związkiem??

7

Dussia napisał/a:

Dla mnie też to nie jest związek smile Jak można się kłócić spotykajac się tak rzadko smile

Pewno da się;)

8

Teo napisał/a:
OazaSpokoju napisał/a:

Cześć,

Pozdrawiam,
Oaza Spokoju

To nie jest związek tylko wesoła znajomość smile

Zastanawiam się gdzie jest granica między luźnym związkiem a wesołą znajomością smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co myślicie o takim związku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024