Wojna polsko ruska - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Wojna polsko ruska

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Wojna polsko ruska

Oglądał ktoś?Jakie odczucia?
JA oglądałam i w sumie mam mieszane. O ile pierwsza część filmu mi się podobała nawet całkiem, całkiem....(do momentu aresztowania) o tyle druga nie zabrdzo.
Za to kreacja aktorska była cool! Przynajmniej jak dla mnie.
Całyy ten film wydaje mi się trochę psychologiczny i do tej pory w sumie myślę jakie on miał  tak naprade przesłanie...

Produkcja sama w sobie fajne pod warunkiem że ktos lubi tego typu filmy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wojna polsko ruska

Mój chłopak był na tym filmie i nie poleca mi za bardzo...
Oboje bardzo lubimy Borysa, ale podobno ta postać jaką gra troszkę zagmatwana big_smile
W sumie jak chłopak wyszedł z kina (był w delegacji) to zadzwonił do mnie i nie wiedział co o nim powiedzieć, stwierdził że chyba przeczyta jakieś recenzje, bo on również nie wie jakie przesłanie miał ten film...:D
Sama nie wiem czy go ściągnąć i ocenić osobiście, choć nie wiem czy warto? bo chyba to tylko strata czasu wink

3

Mowicie,ze nie fajny?A ja chcialam isc na niego.....

4 Ostatnio edytowany przez kasiulka188 (2009-06-07 14:38:07)

mon61 ja nie mówię że nie fajny bo np kreacje aktorskie mi się podobały Borys fajnie zgrywał luja:)  Co do samej treści to tak z 3/4 filmu mi się podobało później było jakoś tak namieszane. Ogólnie film oceniam na fajny (w skali bardzo kiepski, kiepski, może być, fajny, bardzo fajny). Problem ppozostaje tylko jeden że do tej pory nie wiem jakie ten film miał przesłanie bo o ile te 3/4 filmu zrozumiałam o tyle reszty ni w ząb. Jednak zarówno mi jak i mojemu partnerowi się podobał. A frekwencja na filmie też była niezła

5

Rozumiem.Jak pojde (chyba dopiero 12-tego) to napisze moje wrazenia.Oczywiscie wszystko sprawa gustu.Ja np nie moglam zobaczyc Testosteronu a na Lejdis myslalam,ze umre ze smiechu.

6

A ja nie wybiorę się. Czytałam książkę- jest specyficzna, ale myślę, że tej specyfiki się na ekran nie da przenieść. a jak Wy odnosicie ten film do książki?

7

Ja książki nie czytałam ale film też jest specyficzny

8

moja siostra z chłopakiem wyszli w połowie seansu bo powiedzieli że taka kupa , że nie da sie tego oglądać!

9

mi sie nie podobal, mojemy chlopakowi i koledze tez nie. Bylo kilka ciwkawych cen ale jak na "komedie roku" to tragedia. No i faktycznie ciezko zroumiec o co tak naprawde chodzilo w tym filmie

10

szkoda ze wczesniej to nie zajrzalam. kurcze kupilam ten film i mi sie tez nie podoba, niestety nie wszystko mlodych ludzi az tak pociaga. meczylam sie, ale podobal mi sie sposob w jaki zrobilam zakupy... sluchajcie kupilam film za pomoca smsa:) ogloszenie w Filmie kod sms i film. ale nastepnym razem poczytam kurcze komentarze do filmu bo rzeczywiscie mnie nie zadowolil sad

11

ogladalam go wczoraj, wypozyczlismyz moim Ksieciem z video maxa.  Film   jest nawet Fajny...
ja go polecam.  Borys swietnie zagral... nam sie podobalo..

12

w sumie do gry aktorskiej i umiejetnosci Borysa przyczepic sie nie mozna to fakt. Chociaz mi najbardziej zaimponowala jednak Bohosiewicz! Mimo wszystko film jest trudny moze i dlatego wiekszosci z nas nie przypada do gustu, bo jednak stronimy od myslenia podczas ogladania czegokolwiek... Trzeba szukac innych smile prostszych haha szkoda ze w Filmie banałow nie recenzuja hmm

13

Każdy inaczej może interpretować każdy film. Ja akurat dzisiaj obejrzałem ten film i bardzo mi się podobał, jednak nie potrafię Wam powiedzieć dlaczego i nawet nie chcę, bo nie chcę tworzyć u kogoś uprzedzeń (których sam bardzo nie lubię) do czegoś czego druga osoba w ogóle nie zna. Dla mnie ten film jest git smile

14

Ogladalam i nie polecam !!!!

15

Mnie się nie spodobał hmm

16

Kontrowersyjny, dla mnie swietny, nieco odzwierciedla syttuacje mojego zwiazku

17

Przed chwilą obejrzałam i powiem jedno - nie trafia do mnie za bardzo. Tak samo jak styl Masłowskiej. Jedyne z czym się zgadzam i co jakoś pozwoliło mi dotrwać do końca, to Szyc. Faktycznie rola życia. I jeszcze Sonia Bohosiewicz (tylko szkoda, ze tak krótko była na ekranie), bo reszta z aktorstwem leży i kwiczy.
No, może jeszcze jeden plus - twórcy podeszli do tego "inaczej" i "inaczej" zrobili. A ja lubię inność, więc doceniam wink

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Wojna polsko ruska

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024