Nie mam z kim iść na wesele :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Nie mam z kim iść na wesele :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez malyksiaze2 (2013-03-29 10:33:21)

Temat: Nie mam z kim iść na wesele :(

Hej. Jakiś czas temu otrzymałem zaproszenie na wesele znajomego i pomyślałem, żeby zaprosić koleżankę ze studiów z którą bardzo dobrze się dogaduję. Myślałem, że formalnością będzie jej zgoda więc potwierdziłem swą obecność na uroczystości. Wyszło jednak tak, że nie jest ona chętna aby być osobą towarzyszącą.

Sytuacja wygląda więc tak, że swą obecność na weselu z osobą towarzyszącą potwierdziłem a wszyło tak, że partnerka się wycofała. Co więc zrobić w tej sytuacji? Nie mam wielu znajomych więc mam spory problem w tej sytuacji aby zaprosić inną dziewczynę.

A może jakaś Pani z tego forum byłaby w stanie mi pomóc w tej sytuacji? Jestem osobą spokojną, raczej nieśmiałą. Mieszkam w okolicach Bytomia.

ps Sam na uroczystość na pewno nie pójdę. Byłem sam na weselu w ostatnich kilkunastu miesiącach i nie wspominam tego zbyt dobrze. Na tej najbliższej imprezie w sumie z parą młodą to będę znał może 5-6 osób.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie mam z kim iść na wesele :(

A może jakaś koleżanka czy siostra któregoś z Twoich znajomych?
Popytaj , pokombinuj;) Kiedy to wesele ? Może zdążysz do tego czasu poznać kogoś fajnego:D

3

ananaasowa_ napisał/a:

A może jakaś koleżanka czy siostra któregoś z Twoich znajomych?
Popytaj , pokombinuj;) Kiedy to wesele ? Może zdążysz do tego czasu poznać kogoś fajnego:D

No właśnie kombinuję kto by to mógł być. A wesele za jakieś 1,5 miesiąca.

Hej smile
Ja też jestem ze Śląska, też wkrótce wybieram się na wesele (czerwiec) i też nie mam z kim iść big_smile

5

SzaraMelancholia napisał/a:

Hej smile
Ja też jestem ze Śląska, też wkrótce wybieram się na wesele (czerwiec) i też nie mam z kim iść big_smile

No to moze razem moglibysmy sobie pomoc smile

Jasne, dlaczego nie? Jeszcze nigdy w życiu nie byłam na weselu, a to, które szykuje się w czerwcu jest właśnie pierwszym ślubem w rodzinie (w pokoleniu dzieci, oczywiście big_smile ) i nie wiem ani jak to będzie wyglądało, ani czy faktycznie osoba towarzysząca będzie konieczna.
Ale jeśli Ty będziesz potrzebował osoby towarzyszącej, a nie znajdziesz do nikogo innego, to myślę, że "będziemy mogli sobie pomóc", jak to określiłeś big_smile

7

No to świetnie się składa !!:) Macie moje błogosławieństwooo! big_smile

8

i moje też!!!! absolutnie nie idźcie sami na wesela, bo chyba nie ma niczego gorszego

9

Sprawy potoczyły się tak, że znalazła się osoba towarzysząca na to wesele smile Dziękuję za ofertę pomocy.

Za 3,5 m-ca idę na kolejne wesele więc kto wie czy nie będę musiał za jakiś czas odświeżyć tego tematu wink

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Nie mam z kim iść na wesele :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024