Witam Kobietki! Szukam kolezanki, przyjaciólki :) Myszków na Śląsku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Witam Kobietki! Szukam kolezanki, przyjaciólki :) Myszków na Śląsku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Witam Kobietki! Szukam kolezanki, przyjaciólki :) Myszków na Śląsku

Witam... Jestem nowa w tym miejsce, (Myszków) na Śląsku tongue Chętnie poznam tutaj kogoś. Odezwijcie się dziewczyny smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam Kobietki! Szukam kolezanki, przyjaciólki :) Myszków na Śląsku

Hej smile

3

Hej smile Miło Mi.... smile
Napisz coś o sobie smile

4

Hej Lenka smile wydaje mi sie , ze to Ty powinnas cos o sobie napisac aby wzbudzic zaineresowanie tak zwanych pokrewnych dusz.No to do dziela smile

5

oj.... masz racje ;p
hm... mam 24 lata, mieszkam od niedawna w Myszkowie, nie znam tutaj nikogo, dlatego trafiłam na to forum smile Pracuje, jestem w związku z cudownym mężczyzną, ale wiecie, zawsze dobrze jest pogadać spotkać się z kobietą....

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Witam Kobietki! Szukam kolezanki, przyjaciólki :) Myszków na Śląsku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024