Jak pokazać, że on mi się podoba? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak pokazać, że on mi się podoba?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Jak pokazać, że on mi się podoba?

Witam,
bardzo podoba mi się mój kolega, ale nie wiem jak mu to pokazać.
Chodzimy do jednej klasy (szkoła policealna), on siada wciąż tylko koło mnie, ale mówi, że to tylko przyjaźń, gdyż oboje w ostatnim czasie zakończyliśmy trudne związki. Jak do mnie dzwoni, żeby o coś zapytać to rozmowa schodzi na inne tematy np. co dziś robiliśmy, kiedy się zobaczymy, na początku był skryty i nic o sobie nie mówił, wszystkiego musiałam dowiadywać się od obcych, którzy znają jego rodzinę (bo my nie jestesmy z tych samych miast), ale od jakiegoś czasu opowiada mi o swojej przeszlosci (ze mial wypadek, czym zajmuje sie jego rodzenstwo, ze ma ojczyma itp.), lubi się ze mna droczyć, to mnie łaskocze, ale pozniej sie tego wypiera, mowi mi ze moge pobawic sie jego wlosami, a pozniej sie wszystkiego wypiera. Jak ostatnio sie nas zapytali czy jestesmy para, to oboje zaprzeczylismy (bo to prawda), to ludzie nam nie uwierzyli :-P powiedzieli, ze nie wygladamy jak przyjaciele, tylko jak ktos blizszy, on spowaznial i odsunął sie ode mnie :-( ale jak juz ludzie dali spokoj temu tematowi, to znow usiadl blisko mnie. Czy ja mu sie podobamy? I jak mam mu pokazac, ze on mi sie podoba i chociaz nie chce sie wiazac, to z nim bym sprobowala. Boje sie ze jak mu powiem, ze mi sie podoba, to to co miedzy nami jest zniknie, bo on nie bedzie czul tego samego.
Pozdrawiam,
Julka92 :-*

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak pokazać, że on mi się podoba?

Z tego, co napisalas wynika, ze pokazujesz mu, ze mu sie podobasz. Mam na mysli te zabawe wlosami np... Czy jest wiecej takich zachowan? Czy nie jest troche tak, ze ty juz mu to pokazujesz? Co znaczy, ze on mowi, ze to tylko przyjazn? Rozmawialiscie na ten temat?

3

On odpowiada, ze to przyjazn, wtedy kiedy ludzie na nas naskakuja i mowia, ze jestesmy para. Ale powiedzial mi tylko raz ze narazie moze zaproponowac mi tylko przyjazn (jak byl w innym zwiazku).  Na zabawe z wlosami on wpadl, bo widzial, ze lubie robic warkocze, powiedzial " moja siostra zrobila mi wczoraj warkoczyki jak spalem, wiec jakbys chciala to mozesz mi zrobic", na poczaku znajomosci pisalismy tylko sms'y i wysylal pelno sms'ow, a dopiero po czasie przyznal sie, ze woli dzwonic, bo na sms'ach do mnie w miesiacu przechlapal 100 zł co miesiac, teraz tylko dzwonimy. Sam proponuje mi umawianie sie z innym, ale jak ktos inny o tym wspomina, to sie denerwuje i przestaje sie odzywac. Nie rozumiem go :-(

4

Jesteście parą. Taka prawda. Ale on boi się zaangażować. Uważaj na jego zazdrość, aby nie zbrał Ci wolności.

Teraz wg mnie możesz się po prostu dla niego stroić i wyglądać seksi.

5

To rzeczywiscie troche dziwne zachowanie... Moim zdaniem rada, zeby ˝sie dla niego stroic˝ jest idealna:) Facet moze potrzebuje czasu. Moze chce sie do ciebie przekonac, moze boi sie twojej reakcji, a moze rzeczywiscie chce sie tylko przyjaznic, chociaz to malo prawdopodobne. Daj mu czas, nic na sile.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak pokazać, że on mi się podoba?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024