gdy mąż ma wątpliwości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » gdy mąż ma wątpliwości

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: gdy mąż ma wątpliwości

Witam,
Pewnie jest już kilka takich wątków i troche ich się już naczytałam ale dalej nie wiem co robić,wiem że każdy związek to odrębna historia ale ja nie mogę przestać o tym myśleć, muszę z kimś o tym rozmawiać bo zwariuję.
Zacznę od początku ale w skrócie:) jestem wybuchową osobą i i było chyba to do zniesienia dla mojego męża bo nie kłóciliśmy sie codziennie i naprawdę było fajne w naszym związku. W końcu urodziło się dziecko i wydaje mi się ze to od wtedy zaczęło się wszystko sypać. Mąż marzyciel chciał zapewnić rodzinie wszystko więc wyjechał za granicę aby zarabiać pieniądze(myślę że też po części chciał uciec ode mnie bo mi go brakowało,ciagle byliśmy zmeczeni a ja robiłam jazdy że spi w nocy kiedy ja musze wstawać,o śmieci itp) ja zostałam z małym dzieckiem tęskniłam bardzo,byłam zmęczona opieką nad mała i kiedy przyjeżdżał chciałam żeby zajmował sie mną i oczywiście on to robił ale też były inne rzeczy i znów zaczynały się kłótnie o nic. W końcu postanowiliśmy wyjechać za granice aby być razem i mi wydawało sie że wszystko jest oki bo ja znów byłam taka jak wcześniej wybuchowa,chcąca żeby poświęcał mi więcej uwagi ale oczywiście zapominałam o jego potrzebach, w listopadzie powiedział ze miłość sie skończyła, że już nie może udawać. Wyjechałam po 2 dniach pisał ze kocha, żebyśmy byli razem, że zrozumiał i może tak było ale ja nie zrozumiałam że musze sie bardziej starać tylko wymagałam tego od  niego i w lutym znów kłótnia i jednak dochodzi do wniosku ze mnie nie kocha,wiec wyjechałam tym razem coś mi mówiło że to koniec więc nie było smsów typu daj nam szanse,kocham cie itp. i nagle znów po 2 dniach sms: pragnę cię przytulić, nie wiedziałam co robić cieszyłam sie jak dziecko, ze wzg na odległość wyjaśniliśmy sobie wszystko na gg i było cudnie zapewniał o swej miłości i że już to się nie powtózy przez 3 tyg,przyleciał po nas ale coś mnie znów ruszyło, że znów mnie nie przytula więc zapytałam go wprost a on że nie wie że nie umie spojrzeć mi w oczy i powiedzieć"kocham cię", wróciłam z nim bo chce walczyć o nas tylko nie wiem jak, staram się, organizuje miłe wieczory ale też nie chce być nachalna i jestem w rozsterce czy dać mu spokój żeby zatęsknił i zrozumiał czy jednak być ciut nachalna. Czuję że mu zależy jak ja go przytule to to odwazejmnia, seks jest oczywiscie po moim początku ale potem on też wszystko odwazjemnia tylko brak słów i tego poczucia że ta druga osoba jest pewna że cię kocha.
Miało być w skrócie ale nie wyszło:P jak to dobrze rozegrać by go nie stracić

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Averyl (2013-03-06 17:02:46)

Odp: gdy mąż ma wątpliwości

Sama dałaś sobie odpowiedź. Jesteś nieznośna, ciężko z tobą wytrzymać, on prawdopodobnie kocha cię, ale pragnie normalności: i rodziny i spokoju.
Kobieto ogarnij się! Zrób coś ze sobą, bo rozwalisz do końca to małżeństwo, bez wersji z powrotem.
To nie jest tak, że tylko twoja wybuchowość tak wpływa na relację, prawdopodobnie on ma więcej wątpliwości w tym związku.

3

joanna_1900 napisał/a:

Miało być w skrócie ale nie wyszło:P jak to dobrze rozegrać by go nie stracić

Jak to rozegrac?
Przestać ciągle myśleć o sobie i własnych potrzebach.
Jak ma Cię przytulać jak ciągle gderasz, że to, że tamto... Nikomu nie chciałoby się czułości.

Zacznij z ni rozmawiać, a nie od razu wymagać.
Zastanowiłaś się czego On chce?

Póki masz szanse to z niej korzystaj.

4

Dzieki za odp, zdałam sobie z tego sprawę że muszę się wziąść za siebie, pytanie brzmi raczej co zrobić czy wyjechać i dać mu czas aby przemyślał wszystko na spokojnie,czy zostać i codziennie pokazywac że się zmieniam, że zrozumiałam

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » gdy mąż ma wątpliwości

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024