Trójkąt idealny - a jednak da się! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Trójkąt idealny - a jednak da się!

Strony 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 267 ]

Temat: Trójkąt idealny - a jednak da się!

Hej,
tak czytam z ciekawości i muszę chyba opisać trójkąt idealny mojej siorki. Wszystkie osoby są wolnymi rozwodnikami.

On- poeta miłosny, paskudny jak na mój gust, na zdjęciu to taki taki gruby cygan z sygnetem, ale podobno "wyśmienity w łóżku i pogadać można"
Ona 1- mieszka u niego wtedy, gdy nie pracuje, bo jest sprzątaczką czy kucharką za granicą
Ona 2 - czyli siostra, pomieszkują u siebie, wygłupiają się, doradza mu co kupić do domu

Da się? Da. Nikt z nich nie chce nic zmieniać. Siostra ma tak absorbującą pracę i tyle wyjazdów, zainteresowań, przyjaciół, że stały związek i opieranie codzienne kogoś nie wchodzi w rachubę, chociaż próbowała i zrezygnowała.
On mi się nie podoba i pewnie nigdy go nie poznam, bo to dzikus jakiś, ale ważne, że jej odpowiada. On też ma ułożone życie, jedna dokłada się do życia, a za to ma gdzie się zatrzymac w Polsce, o co dbać, bo potrzebuje mieć taką przystań, a on na drugą wydaje smile Byle się nie wydało, bo panie rzecz jasna się nie spotykają, tzn. Ona 1 nic nie wie. Od dawna tak ciągną i wszyscy twierdzą, że są szczęśliwi i zajęci.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Trójkąt idealny - a jednak da się!
ciotkaklotka napisał/a:

Hej,
tak czytam z ciekawości i muszę chyba opisać trójkąt idealny mojej siorki. Wszystkie osoby są wolnymi rozwodnikami.

On- poeta miłosny, paskudny jak na mój gust, na zdjęciu to taki taki gruby cygan z sygnetem, ale podobno "wyśmienity w łóżku i pogadać można"
Ona 1- mieszka u niego wtedy, gdy nie pracuje, bo jest sprzątaczką czy kucharką za granicą
Ona 2 - czyli siostra, pomieszkują u siebie, wygłupiają się, doradza mu co kupić do domu

Da się? Da. Nikt z nich nie chce nic zmieniać. Siostra ma tak absorbującą pracę i tyle wyjazdów, zainteresowań, przyjaciół, że stały związek i opieranie codzienne kogoś nie wchodzi w rachubę, chociaż próbowała i zrezygnowała.
On mi się nie podoba i pewnie nigdy go nie poznam, bo to dzikus jakiś, ale ważne, że jej odpowiada. On też ma ułożone życie, jedna dokłada się do życia, a za to ma gdzie się zatrzymac w Polsce, o co dbać, bo potrzebuje mieć taką przystań, a on na drugą wydaje smile Byle się nie wydało, bo panie rzecz jasna się nie spotykają, tzn. Ona 1 nic nie wie. Od dawna tak ciągną i wszyscy twierdzą, że są szczęśliwi i zajęci.

idelany byłby, gdyby wszyscy o tym wiedzieli.
a tak to zdrada, gnida, goofno w złotym papierku

3

Jaka zdrada? Nikt z nikim ślubu nie ma, wszyscy są starzy i już wyrośli z dziewictwa, welonów i dozgonnych miłości smile
Cygan raz powiedział siostrze, że chciałby żeby się zaprzyjaźnili w trójkę, ale mu zdecydowanie odmówiła, podobno też Ona 1 tak chciała. Zboczeńcy!
Ale teraz stara się, żeby Ona 1 nie spotkała siostry, uważa, że tak lepiej, bo tamta jest b. porywcza i humorzasta. Ten trójkąt trwa już bardzo długo, więc różne rzeczy się działy w trakcie, ale nie sądziłam, że tak można i można być zadowolonym. I niech bedą.

4

a czyli wszyscy wiedzą?
no to spoko

gdyby mój mąz przyszedł do mnie powiedział, że poznał koleżankę i chcę ją podupczyc, to może bym się zgodziła, może nie, może zaprosiłabym do wspólnego łozka?
sytuacja, w której nie poinformował oznacza z założenia że wiedział, że ja się bym pewnie na to nie zgodziła, więc zakłądał, że mnie zdradzi

5

A czyja to siostra?
Bo ja tego trójka trochę nie rozumiem.

6

Autorki wątku, jak rozumiem.

To pewnie nie siostra tylko autorka wink

Raz piszesz ze ona 1 nic nie wie a za chwile ze tez chciala sie w trojke zaprzyjaznic.
Oj Ty klamczuszku maly. Fajny masz ten trojkat. Moze ten cygan na sygnet wyrywa ? wink

8

Moja siostra, moja, bo u mnie to normalnie, aż strach... To ona dostarcza nam emocji smile

A tak na marginesie, to chyba masz rację, bo kto jeszcze dzisiaj nosi sygnety? Poza cinkciarzami ze starych polskich filmów... eh ten błysk, ten wąsik, skórzana kurtka i białe skarpetki...

9

Szukać "wisłocka pani doktor michalina trójkąt w naszym życiu" -- sama żyła w trójkącie i nawet dziecko tej drugiej wychowywała.

10 Ostatnio edytowany przez madoja (2013-02-28 13:20:58)

Jak to nie ma zdrady, skoro facet ukrywa swoją zażyłość z Twoją siostrą przed swoją kobietą?

Ja znałam trójkąt idealny - wszyscy troje mieszkali razem, kochali się, uprawiali seks (2M+1K), nikt nie był zazdrosny.

11

I wszyscy wyznaja Islam smile ja pier... a juz myslalam ze nic mnie nie zaskoczy wali na glowe i to ostro... Jest takie przyslowie ,, Glowa siwieje, dupa szaleje,, smile

12

Hmm , gruby cygan z sygnetem. Chyba wolalabym wibrator...... No i jeszcze poeta milosny...... bee.
Trojkat owszem jest, ale na pewno nie idealny
No i ta swiadomosc, ze facet kupuje mi prezenty za ciezko (sprzatanie) zarobione pieniadze innej kobiety.
Generalnie nieestetyczne!!!

13

Wiecie co? Ja to nie mam szans coś napisać sensownego. Co post to pękam ze śmiechu smile:):) Juz widzę oczyma wyobraźni tego cygana ha ha ha i ten pierscień z tombaku na małym paluszku ha ha ha. Ja pier.....

14

Nowaja i Betti!

Dzięki dawno się tak nie uśmiałam!

Może to jakiś wątek dla rozrywki tak, bo jak zaczęłam czytać to sama nie wiedziałam, ale ten cygan, te wiersze miłosne, ten trójkąt hahaha!

15

ban napisał/a:

Szukać "wisłocka pani doktor michalina trójkąt w naszym życiu" -- sama żyła w trójkącie i nawet dziecko tej drugiej wychowywała.

Ban, ale zapomniałeś wspomnieć jaki finał miała ta historia...

16

skomentować?

17

AGNES ja już na którymś z kolei wątku zrywam boki.Ale ludzie mają poczucie humoru ha ha ha ha ha

1980,
skomentuj!

18

Ja nie wiem czy się śmiać czy płakać! Przecież to co autorka opisuje to jest niedorzeczne , jak może kobieta się tak szanować  która to sfera cywilizacji , era kamienia łupanego . Niejedną wypowieć jak czytam kręce głową bo brak mi słów na jakieś głupiutkie gąski, ktore bzykanie w głowie jestem Kobietą ale nie stałabym jak 93 pod balkonem i wyła do faceta może mu śpiewała serenady . Ha ha . Autorko wątku i po co Ty piszesz przeczytaj sobie twoje słowa i powiedz że są mądre . Pytasz czy się da kolejna dziewczynko w którym ty świecie źyjesz że zadajesz takie pytania .Totalna hańba dla rodzaju ludzkiego. Todalna hańba by nazwac się kobietą z .... klasą Pozdrawiam

19

betina2 napisał/a:

No i ta swiadomosc, ze facet kupuje mi prezenty za ciezko (sprzatanie) zarobione pieniadze innej kobiety.

Eee...no może on też zarabia smile Ciotkoklotko - zarabia, czy tylko leży i "pachnie"?

20

Hibernacja napisał/a:
betina2 napisał/a:

Eee...no może on też zarabia smile Ciotkoklotko - zarabia, czy tylko leży i "pachnie"?

No napisala -"a na druga wydaje"
A skoro taki tlusty, to pewnie tylko lezy.............

21

Cygan i praca ?? Hahah big_smile

22

A patelniami nie handlował? a może wiersze pisał bo to wieszcz był przecież smile:):)

23

Poprostu Daniel napisał/a:

Cygan i praca ?? Hahah big_smile

Się nie podlizuje, żeby nie było, ale padłam ze śmiechu! big_smile
I z opisu autorki ten cygan na takie podsumowanie zasługuje. xD
Mi nawet nie chce się tego komentować co autorka napisała, bo szkoda mojego czasu. Widać tylko jak kocha siostrzyczkę.

24

Ale Wy nie kumaci jestescie lol
Cygan - kochanek Agaty...
sygnet - zapierdasil Bronek z wystawy a potem spiewal z big bandem w celi tak glosno, ze klawisz chcial to slyszec na koncu korytarza wieziennego.
Poeta... tworczosc prawie jak Krajewskiegp "Wielka milosc"
Handlowal - obwoznie - patelniami jak ktos tu przytoczyl - "fahren wozy kolorowe mit taboren"... tylko koni zal... sie chlopina "napracowal" jak swistak ze sreberkami...

No normalnie "Uprowadzenie Agaty 2"... nowy scenariusz powstaje

25

Uprowadzenie Agaty to dramat, a to raczej komedia smile
Już odpowiadam, bo widzę bawicie się nieźle, oni też mają poczucie humoru.
Cygan pracuje w telefonii.
Pewnie leży.
Czy pachnie? No....nie wiem....wypytam dyskretnie siorkę, ale przyjedzie do mnie w połowie marca, po zmianie warty. Przecież nie mogę walnąć takiego pytania przez telefon smile

26

ciotkaklotka napisał/a:

.

Kradnie kable ?

27 Ostatnio edytowany przez nowaja29 (2013-02-28 22:16:19)

ha ha ha uwielbiam Was.. Cygan spiewa ciajuryje szokadyje hahaha jak go sobie wyobrazam to lzy mi leca ciurkiem hahaha

28

ore ore szabadabada amore

29 Ostatnio edytowany przez Myszeczka23 (2013-02-28 22:32:30)

Tu to by bardziej pasowała piosenka: "dziś prawdziwych cyganów już nie ma..."

30

Swoją drogą sprytne połączenie Araba z Cyganem. Bo taki bidny Arab to i tuzin żon może mieć i cztery tuziny nałożnic, tyle, że nieszczęśnik sam na ten zbytek musi zapracować - a koszty to niemałe, bo i suknie takie chcą i pachnidła i służbę wyszkoloną... A tu taki Cygan patrzaj jak się urządził. Pisze sobie nędzne soneciki, a jedna pani go łóżkowo zadowala i zmywa się pokornie jak ma pojawić się pani co go przybywa oprac, a i bigosu i pierogów narobić coby z głodu nie zdechł jak ona będzie cudze szorować podłogi. No i kaską jeszcze taka pani rzuci, coby Cygan czuł się jak pan, a i za co było podarki nabywać pierwszej pani... Ot się urządził spryciula!

31

Poprostu Daniel napisał/a:
ciotkaklotka napisał/a:

.

Kradnie kable ?

nieeeee audiotele prowadzi... 0700-800-900  gdzie 1 min pol wynosi 700,- a kolejne to juz wiadomo...

32

Zaraz, zaraz bo sie zgubilam... To cygan jest arebem??? Buhahahha

33

nowaja29 napisał/a:

Jakim Arabem, no cos Ty - cyganem przy kosci, co lezy na kablach i spiewa, grozac paluszkiem z sygnetem.

34

betina2 napisał/a:
nowaja29 napisał/a:

Jakim Arabem, no cos Ty - cyganem przy kosci, co lezy na kablach i spiewa, grozac paluszkiem z sygnetem.

hahahaha a myslam ze arab i zdrajca co zolte ma jajca haha ale wizja zmieniona on lezy ona na nim i szukaja wtyczki od kabli... Teraz to wszystko jasne smile sluchaj a moze on ma pierscien Arabelli ? smile to szacun wtedy hahah

35

nowaja29 napisał/a:
betina2 napisał/a:
nowaja29 napisał/a:

hahahaha a myslam ze arab i zdrajca co zolte ma jajca haha ale wizja zmieniona on lezy ona na nim i szukaja wtyczki od kabli... Teraz to wszystko jasne smile sluchaj a moze on ma pierscien Arabelli ? smile to szacun wtedy hahah

Toz nie jedna lezy, bo sa dwie. Jak trojkat, to trojkat, a moze Bermudzki?
jedna pracuje
druga figluje....... a on lezy

36

Oj sie czepiły Araba! Cygan jest Cygan, a Cygan jaki jest, to każdy widzi. Tyle, że widać taki oczytany, że go koncepcja haremu zainspirowała. A Cyganska dusza mu podpowiedziała, jak to sobie ułożyć coby się nie narobić smile

37

Ale wracając do sedna sprawy - jak on to wszystko ogarnia? Ona1 wraca i co? Ona2 nie zostawia żadnych śladów?

38

O rany to ja chcę do tego trójkąta dołączyć, bo chciałbym poznać tego araba z sygnetem z tombaku i patelnią w ręku http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif

39

Hibernacja napisał/a:

Ale wracając do sedna sprawy - jak on to wszystko ogarnia? Ona1 wraca i co? Ona2 nie zostawia żadnych śladów?

Ogarnia, ogarnia, bo Ona (nie wiem czy 1 czy 2 bo się pogubiłem wink) przed wyjściem sprząta http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif

40 Ostatnio edytowany przez betina2 (2013-03-01 12:03:11)

Albo taki bajzel, ze nie ma znaczenia, kto jakie slady zostawia. Nr 1 wraca sharowana, ze juz nic jej sie nie chce. Nr 2 tylko do figlowania.
A cygan jak to cygan po lezakowanuiu na kablach , wymeczony, jedyne co moze, to zaspiewac, wierszyk napisac i...........

A Ty Lexpar nie badz taki chetny, bo jeszcze zburzysz ten trojkat idelany. Polubisz tlusciutkiego cygana i co?

41

betina2 napisał/a:

A Ty Lexpar nie badz taki chetny, bo jeszcze zburzysz ten trojkat idelany. Polubisz tlusciutkiego cygana i co?

Jak mi się cygan spodoba to wtedy będzie czworokąt.  Od przybytku głowa nie boli http://emotikona.pl/emotikony/pic/0sarcastic.gif

42 Ostatnio edytowany przez Lexpar (2013-03-01 12:32:36)

Wiecie hmm,  ja tak myślę i doszedłem do wniosku, że to jest cygan arabskiego pochodzenia lub arab cygańskiego pochodzenia http://emotikona.pl/emotikony/pic/49rotfl.gif

43

Oooo CIOTKOKLOTKO!!!! Ty bądź błogosławiona na wieki hahahaha za rozpoczęcie cudownego wątku hahahah
Toż nam historyja wyszła hahahah ,że cygan to arab z biznesem kablowym, a LEX .....hahahhah, dołącza do sielanki hahahaha To nie PORWANIE AGATY tylko MODA NA SUKCES hahahahah (i tu muszę przerwać bo łzy mi ciurkiem lecą)

JA CHCĘ WIECEJ TAKICH WĄTKÓW !!!!! JA CHCĘ WIĘCEJ TAKICH WĄTKÓW !!!!

44

Lex bierz cygana spoconego na siebie hahahah a ja zajme sie reszta hahahha i te kable wezme na zlomie zarobie troche hahhaa

45

nowaja29 napisał/a:

Lex bierz cygana spoconego na siebie hahahah a ja zajme sie reszta hahahha i te kable wezme na zlomie zarobie troche hahhaa

Nowaja ok wezmę go na siebie,ale pod warunkiem, że wpadnie mi w oko http://emotikona.pl/emotikony/pic/0laughing.gif

46

NOWAJA rozejrzyj się dobrze, bo może gdzieś w szafie są patelnie jeszcze

47

betti67 napisał/a:

NOWAJA rozejrzyj się dobrze, bo może gdzieś w szafie są patelnie jeszcze

Tylko oni sprzedają patelnie bez teflonu, więc potefloństwo im nie grozi http://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gif

48

buhahahahhahah nie moge... Dobra rozejrze sie za patelniami.. Chcesz jakas konkretna??? Hahaha Lexiu Ty go tylko zagadaj dobrze a ja dla reszty bede po cygansku szabrowac hahah obiecuje ze w nagrode bedziesz mial jego sygnet big_smile

49

Ooo, jak sie rozwydrzyly.... Jeszcze sie Lexpar nie zakochal w arabskim Cyganeczku, a Te juz kable i patelnie szabruja.
Nie mowiac o sygneciku tombakowym..

50

betina2 napisał/a:

Ooo, jak sie rozwydrzyly.... Jeszcze sie Lexpar nie zakochal w arabskim Cyganeczku, a Te juz kable i patelnie szabruja.

Dziewczyny to może on jakiś łańcuch żółty ma na szyi http://emotikona.pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gif

51

To co wpadamy na chate cygana ja zaloze suknie zebym mogla dobrze wywijac falbanami i pod suknie siup kable, jeden obrot i siup patelnie, i zatrzacham cyckami i juz po sygnecie i obrozy z szyji... A potem cyganski hymn odspiewamy i senionara smile hahahha

52

betina2 napisał/a:

ale jaka satysfakcja poerwsi bedziemy co cygana okradna hahhaha

53

Ech, naiwne - pewnie sie zakochacie od pierszego wejrzenia, a potem bedziecie lkac na forum .... zostawil mnie byl w dzien slubu.
Jak on taki porywajacy, to nie igrajcie z ogniem .........
Przez te kable i patelnie (nie mowiac juz o sygneciku) mozecie miec zycie zlamane.....

54

Ja patelni bez teflonu nie biorę! Ciekawe co by ten cygan,arab,sory cygan powiedział jakbyśmy mu się wdarli na chatę wszyscy w takich kieckach i LEX też,tak całym taborem. ACH! Zawsze mi się podobały te moherowe klaty w rozpiętych do pępola koszulach i żółte łańcuchy mmmmm. Cygan jest mój mmmmmmm....... żartowałam

55

No Prosze Cie bedzie z nami Lex juz nam nic nie grozi... Kto przy takim facecie sie zakocha?? To jest nie realne smile

56

Jeny, ale klimaty i wszystko dzięki CIOTCEKLOTCE smile:):)

57

Nowaja -a Ty malo sie postow naczytalas - serce nie sluga , zaiskrzylo z nagla, spojrzal i omdlalam.?
Uwazaj na Betti, bo ona juz tez chetna i figura geometryczna robi sie coraz bardziej skomplikowana.
W koncu przyjdzie wyruszyc nie w jeden a w pare taborow.

58

pomieścimy się hahahhhahah

59

Kochana tabory moga byc nawet 10 smile wiele postow czytalam owszem ale ja jestem dziewczyna z zasadami i chocby cygan urok rzucil to takiego diabla jak ja nie przekona smile a Ty sie nie przejmuj tylko dawaj na konia hahah czteronoznego bez skojarzen i ruszamy na szaber hahaha

60 Ostatnio edytowany przez Lexpar (2013-03-01 15:08:01)

OK http://emotikona.pl/emotikony/pic/ulan.gif już jest.
Zagramy jeszcze http://emotikona.pl/emotikony/pic/kapela.gif balladę cygańską
Wy http://emotikona.pl/emotikony/pic/zabawa.gif i cały majątek Wasz a arab czy cygan mój ci jest http://emotikona.pl/emotikony/pic/0sarcastic.gif

61

Lexpar napisał/a:

OK http://emotikona.pl/emotikony/pic/ulan.gif już jest.
Zagramy jeszcze http://emotikona.pl/emotikony/pic/kapela.gif balladę cygańską
Wy http://emotikona.pl/emotikony/pic/zabawa.gif i cały majątek Wasz a arab czy cygan mój ci jest http://emotikona.pl/emotikony/pic/0sarcastic.gif

Lex a Ty gdzie z ta szabla na koniu ?? My nie ulani mamy udawac cyganow haha ;D

62

nowaja29 napisał/a:

Lex a Ty gdzie z ta szabla na koniu ?? My nie ulani mamy udawac cyganow haha ;D

Szabelka nam się przyda aby bezpiecznie dojechać do obozu cygana-araba.
Jak taborem będą jechały takie ładne laski to wszystko może się zdarzyć i jacyś zbóje też http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif

63

Ot i Lex zawlaszczyl tluscioszka , juz mu nawet pochodzenie obojetne

Szabla sie przyda, jak trza bedzie odgonic ta sprzatajaca i figlujaca.
Miejmy nadzieje, ze dobytku starczy dla wszystkich.

Powoli powstaje romans 100-lecia, w dodatku pieknie ilustrowany. Dziewczyny, co tam kable,patelnie - jeszcze troche i Nobel literacki.

64

betina2 napisał/a:

Ot i Lex zawlaszczyl tluscioszka , juz mu nawet pochodzenie obojetne

Szabla sie przyda, jak trza bedzie odgonic ta sprzatajaca i figlujaca.
Miejmy nadzieje, ze dobytku starczy dla wszystkich.

Powoli powstaje romans 100-lecia, w dodatku pieknie ilustrowany. Dziewczyny, co tam kable,patelnie - jeszcze troche i Nobel literacki.

No nie i znowu oplułem monitor http://emotikona.pl/emotikony/pic/0laughing.gif i to dzisiaj po raz drugi i na tym wątku.

65

No nie moge mega  watek..hihi ale moi Drodzy czy Wy nie kumacie ,że Cyganie wróżą i przewiduja wszystko , więc dlatego On jest taki szczęsliwy  w tych swoich trójkatach , bo przewiduje kiedy jedna wyjdzie druga przyjdzie... Leży stawia karty hahah  pewnie nie tylko karty stawia hhih  może wróży z patelni ?? albo tego pierścienia..Kurcze , a może to pierscień ,że uczeszczał na Harvard ..złósliwcy hiih

Posty [ 1 do 65 z 267 ]

Strony 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Trójkąt idealny - a jednak da się!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024