HIV - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: HIV

Witam!
Bardzo się boję że mój partner może być nosicielem wirusa hiv i że niestety przekazał mi go w spadku:( otóż już ktoryś raz z kolei zdażyło mi się osłabienie organizmu...tzn takie jednodniowe...goraczka ból mięsni po jednym dniu to ustąpiło...teraz natomiast nie mam gorączki tylko bolą mnie wszystkie kości mięśnie po prostu jestem obolała, za każdym razem mam opryszczkę...boję się że to są objawy wirusa hiv. Proszę niech ktoś mi odp. Dodam że jestem tez matką wiele nieprzespanych nocy...może to zwykłe osłabienie nie wiem...pomóżcie.

2

Odp: HIV

Wiara89 myślę, że jedynym wyjściem jest zrobienie badań w tym kierunku. Idź do najbliższego laboratorium i zrób badanie, kosztuje około 25 zł. Prawdopodobnie jestes po prostu osłabiona, pogoda sprzyja takim stanom, więc pewnie to jest to. Ale dla pewności zrób badanie.

3

Po pierwsze, jeśli masz takie podejrzenia, to dlaczego nie używasz prezerwatywy?
Po drugie, jeśli masz wątpliwości, idź do laboratorium i zrób sobie test na obecność wirusa HIV.
Proste.

4

Ja nie wiem na co Ty czekasz.

5

Forum nie jest wyrocznią, laboratorium ani lekarzem. W każdym większym mieście jest miejsce, gdzie możesz zrobić anonimowe badania w kierunku HIV.
Czemu, zamiast pójść się przebadać, piszesz na forum? Przecież nie jesteśmy w stanie niczego stwierdzić. Może to być osłabienie, może być HIV, a może też być anemia.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024