Związek na odległość i poznanie się przez portal na intrnecie !!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Związek na odległość i poznanie się przez portal na intrnecie !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Związek na odległość i poznanie się przez portal na intrnecie !!!

Witam !!!

Mam pytanie co sądzicie o związku  na odległość w  tym że  poznaliśmy się przez  portal na  necie !!!
Czy taki związek ma sens znam się ze  Swoim chłopakiem może 6 miesięcy w  tym że  po półtorej miesiąca postanowiliśmy spróbować być Razem i jednocześnie się poznajemy smile Nadal jesteśmy razem i  układa  nam się dobrze tylko że  widujemy się 2 do 3 razy w  tygodniu .
Co o tym sądzicie czy taki związek ma  sens ????

Czekam na jakąś  odp i z  góry dziękuję smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek na odległość i poznanie się przez portal na intrnecie !!!

Widzicie się 2/3 razy w  tygodniu? To daleko do siebie nie macie ;p. A i tak nie rozumiem, czemu się zastanawiasz czy taki związek ma sens. Czemu ma nie mieć? Jesteście razem 1,5 miesiąca, tak? Czas pokaże co z tego wyjdzie.

3

Jeżeli macie możliwość tak częstych spotkań, to co to za związek na odległość? A to że poznaliście się w internecie... "miejsce" jak każde inne, jeśli doszło później do spotkania, to nie zwracałabym uwagi na to, gdzie zamieniliście pierwsze zdanie - bo co to ma zmieniać? smile

4

Uważam ,że jak na 'związek na odległość' to często się widzicie:) Nie martw się na zapas:) Jak nie spróbujesz to nie przekonasz się co z tego będzie:)

5

Nie  no 14 marca   minie  już 5 miesięcy i mi jest z  Nim na prawdę dobrze  tylko nie wiem czy On mi będzie potrafił ufać bo w  końcu dzieli na jedynie  tylko z  40 km ale  ktoś mógłby nawet na złość  coś  powiedzieć i  jedynie  o to się boję czy  to nie  zepsuje naszego związku smile

6

Ja bym bardzo chciała, żeby dzieliło nas 40 km ;p ;p a dzieli 170.. więc nie wymyślaj problemów ;p
40km to bilecik też jest taniutki.. a 3-4razy na tydzień to tak samo widzielibyście się gdybyście mieszkali w tym samym mieście.. zwykła częstotliwość

7

nio może  macie  racje  i  po prostu wymyślam big_smile  a  Tobie  rzeczywiście współczuje  skoro was  dzieli aż  170 km nie wiem jak Ty  dajesz radę smile

8

40 km... marzenie... smile Nas dzieki 500km...

9

Aż 500km nio ja raczej nie dała bym rady być z  kimś  skoro nas  dzieli aż 500 km....

10

Kochana, dla zakochanych to i 1000 kilometrów nie jest przeszkodą!:) Dla chcącego nic trudnego, coś się wymyśli, żeby się spotkać i żeby kontynuować związek. Aczkolwiek łatwo nie jest, to na pewno.

Sama była w takim związku na odległość. I spotkania 2-3 razy w tygodniu nie wchodziły w grę, to było może 2-3 razy, ale w miesiącu:p Ale cóż, przetrwaliśmy ten okres, teraz mieszkamy razem i jesteśmy szczęśliwą parą. A co do kwestii poznania go przez internet. Co za różnica, gdzie się poznaliście? Wiem, bo właśnie ten mój związek rozpoczął się na portalu i dla nas nie stanowi to żadnego problemu. Czy to w kwestii zaufania czy jakiejś innej.

Nie rozumiem czemu obawiasz się, że ktoś może mu nagadać. W jakim sensie? Czy to ma związek z 40 km dzielącymi Was? Swoją drogą, to często zdarza się tak, że w dużych miastach para ma "dalej" do siebie, w sensie potrzebnego czasu na dojechanie do niej/do niego;)

11

doświadczyła i odradzam, niestety. Brak podstawowego kontaktu fizycznego był dla mnie nie do przeskoczenia.

12

macie do siebie względnie blisko wink
moim zdaniem najważniejsze są częste spotkania, dzięki temu lepiej się poznacie. poświęcajcie sobie dużo czasu, to chyba najlepsza recepta na udany związek smile

13

My mamy aż do siebie 420 km

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Związek na odległość i poznanie się przez portal na intrnecie !!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024