Pilnie poszukiwany podkład z dobrym składem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Pilnie poszukiwany podkład z dobrym składem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Pilnie poszukiwany podkład z dobrym składem

Witajcie !
Jak napisałam w tytule, poszukuję podkładu do twarzy (ewentualnie krem BB, ale kilku już przeanalizowałam skład i niestety nie znalazłam tego, którego szukam), który nie jest naszpikowany szkodliwymi substacjami. Mam nadzieję, że któraś z Was używa, bądź zna podkład z naprawdę w miarę fajnym składem.
Byłabym wdzięczna za pomoc;)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pilnie poszukiwany podkład z dobrym składem

Zdefiniuj "szkodliwe substancje".

3

Szkodliwe substacje to składniki, które źle wpływają na naszą urodę (niektóre skłądniki wywołują m.in. pokrzywkę) a nawet i zdrowie (substacje rakotwórcze lub o działaniu ogólnym na nasz organizmi poprzez wnikanie do krwi)
dioxane Dioksan, FDC-n, Oxybenzone i oczwywiście słynne parabeny, które mają tyle samo zwolenników co przeciwników.

4

To, że szkodliwe oznacza, że źle wpływa na urodę to się domyśliłam, ale ludzie mają różne pojęcie tego co szkodliwe, dlatego pytam wink Ja sobie nie tak dawno temu kupiłam podkład IsaDory Light Touch i jestem zadowolona. Zawiera parabeny, ale pozostałych składników, które wypisałaś nie ma na liście. I póki co mnie nie uczulił.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Pilnie poszukiwany podkład z dobrym składem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024