Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Właśnie zauważyłam nowa ofertę zetafona w której jest bardzo ładny telefon hello kity, zastanawiam się czy dla 20 stolatki nie będzie on zbyt dziecinny?
Widziałam go chyba wczoraj. Rozsuwany, biały z różowym kotkiem?
Jak na moje to za dziecinny...
dokładnie! ta obudowa taka... tandetna mi się wydaje!
p.s Delicious nie mogę się tak ciągle z Tobą zgadzać we wszystkim! ![]()
Haha, Noelle, no to "fascynujące jest" jakby to powiedziała Pani Alutka z Rodziny Zastępczej ;D (Chwilowo mam manię oglądania w necie tego serialu, bo nie mam TV
)
Czyli jednak dobrze myślałam. No to jak już pisałam nie podoba mi się. Prędzej dla dziewczynki, ale tu znowu jak dla mnie inny problem, no bo po co dziecku taki wypasiony telefon, ale to już rozmowa nie na ten wątek.
Znaczy ja widziałam właśnie ten biały model z różowym kotkiem i różowym napisem, ale pewnie są jeszcze inne kolory? Może wygląda to lepiej?
nie, zdecydowanie nie dla 20-latki.
jak juz tak bardzo chcesz rozowy telefon to poszukaj sobie na allegro, LG Shine, albo jakiegos ładnego Samsunga.
Nokia e65 jest też bardzo funkcjonalna i ładna (miałam ja kilka miesiący temu)
No to krótko i na temat, przekonałyście mnie. Wa takim wypadku młodsza siostra będzie miała zetafona z hello kitty, przynajmniej nauczy się kontrolować wydatki.
http://www.winmar.pl/p4866,Telefon_komo … KF750.html
To telefon, który ja mam;) Jest bardzo ładny, elegancki, ale nie przekombinowany;) Jestem z niego bardzo zadowolona. Muszę się tylko przyzwyczaić do panelu dotykowego;) Polecam ten;) Zresztą mam go przez wysyłkę z winmar.pl i też nie narzeka na ten sposób zakupów. Przyszło szybko i nie musiałam tracić cennego czasu na zakupy w salonie.
ja mam fioletowego LG KU990 i jestem z niego bardzo zadowolona a do tego jest kobiecy i praktyczny zarazem ![]()
hello kitty, rzecz jasna, odpada według mnie...
Odpada, zdecydowanie
ja mam LG KC 550 i wg mnie to bardzo kobiecy telefon
szczególnie ze ma super aparat, by móc nim robić zdjęcia ciachom ;p oraz odtwarzacz mp3
na doła nic lepszego jak załadować muzykę nastrojową ![]()
Ja mam SONY ERICSSON W910i , jak dla mnie bomba!
polecam.
a ten który zauważyłaś w zetafonie to troche dziecinny jak na 20 lakę ;p