jak się zakochać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: jak się zakochać

witam, otoz mam 23 lata i od ponad poltora roku jestem wolna poniewaz zostawil mnie chlopak. pare miesiecy temu poznalam chlopaka widac ze mu strasznie na mnie zalezy, bo mi to czesto mowi, pisze daje mi rozne prezenty jak sa jakies swieta itp. spotykamy si eod czasu do czasu piszemy prawie co dzien, ale ja nic do neigo nie czuje. on caly czas mnie prosi nalega zebym przemyslala, ze chce ze mna byc. z moim bylym chlopakiem bylo inaczej, gdy nie bylismy jeszcze para a spotykalismy sie czulam cos innego, sprawaily mi przyjemnosc spotkania z nim, cieszylam sie, czekalam az napisze a tu jest na odwrot, nei chce chloapkowi robic nadziei a tez nie chce byc do konca zycia sama. powiedzcie mi co mam robic czy uczucie z czasem przyjdzie czy poprostu tak jest ze my do siebie nei pasuje i nie powinnismy byc razem. czasami to wymyslam rozne rzeczy bo nie mam ochoty sie z nim spotkac. a w kazdym sms mi pisze zalezy mi na tobie to juz czasami staje sie za bardzo nachalne juz mu nie raz o tym mowilam to mi odpisuje ze nie chce zebym zapomniala ze mu zalezy na mnie. po ponad pol roku znajomosci ja powinnam cos poczuc do niego a tu wrecz przeciwnie a boje sie samotnosci a bycie z kims na sile to tez nie uklad. poradzcie mi co mam robic

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak się zakochać

Porozmawiaj z tym facetem jeszcze raz i powiedz że lubisz go ale narazie nic do niego nie czujesz i nie chcesz go zranić. Zaproponuj mu żebyście narazie się tylko przyjaznili. Może to nie jest facet dla Ciebie a może potrzebujesz po prostu czasu. Nie smuc się będzie dobrze. Jesteś młoda więc napewno poznasz kogoś z kim będziesz chciała być na całe życie:-). A na siłę związać się to nie ma sensu. Zranisz chłopaka a Ty będziesz się męczyć. Pozdrawiam.

3

Skoro nic się nie czuje to nic nie poczuje. Nie idzie wzniecić ognia z niczego. Po paru mcach to już tylko przyjaźń możliwa i nie pójdzie tego odkręcić. Facetom trzeba konkretnie i właśnie to zrób, by go nie ranić i łudzić, przecież od 2,3 mcy mógł już być dużo szczęśliwszy, a ty bez problemu.

4

ja mu juz pare razy mowilam ze narazie wiazac sie nie chce, a on ze bedzie czekal ale wiadomo wiecznosc czekac nei bedzie a ja tez nie chce mu robic zbednych nadziei, tylko myslalam ze po tylu spotkaniach cos poczuje do niego a ja nawet na dzien dzisiejszy nie wyobrazam sobie nas razem, czy to sie moze zmienic?

5

pewnie bys cos poczula po tym jak definitywnie skonczysz znajomosc i zobaczysz go z inna;)

6

wtedy to pewnie tak smile, tylko chodzi mi teraz czy jak do tej pory po tylu spotkaniach nic nie poczulam to czy jest sens wiazac sie w zwiazek i liczyc ze wtedy cos poczuje? czy to nie ma sensu i go nie ranic

7

Cześć. Na początku prosiłbym bys napisala swoje imie bo brzmi to wszystko jakby pisala moja dziewczyna hehe. A teraz juz calkiem serio. ja jestem jakby po tej drugiej stronie i wole poczekać starac sie zdobyć serce dziewczyny niz rozstanie

8

samotna -- powiedz mu, że GO-NIE-KOCHASZ i że nie ma takiej metody na świecie, której użycie spowoduje, że się w kimś zakocha

Po drugie -- dlaczego nie chesz się z nim spotykać? Nie fajnie jest iść z kolegą do kina, czy jak? Nawet jak będizesz go trzymać na dystans, jeśli będzie jasno powiedziane, że go nie kochasz, że jest tylko kolegą, to jeśli on chce z Tobą gdzieś iść to jeśli chcesz to idź z nim. Dla niego to parę chwil dłużej z osobą, którą kocha (jak Cię bliżej pozna, to może się odkocha), a dla Ciebie to parę chwil ze znajomym (jak go bliżej poznasz to może się zakochasz). Spotkania są okey wg mnie.

9

witaj Samotna,
chemia jest tylko z jego strony, to on moze wyskakiwac z siebie a ty i tak sie w nim nie zakochasz.
I nie ma co o tematu roztrzasac.

10

Mario89- hehe napewno nie jestem Twoja dziewczyna jestem stanu wolnego smile, on juz od dluzszego stara sie zdobyc moje serce ale jakos to moje serce stwarza problemy.
ban- on wie o tym ze go nie kocham ale on caly czas nalega ze bedzie czekal ze mu zalezy itp a czasami to jest denerwujace czytac to w kazdym smsie i on planuje juz o przyszlosci ze sie ozenimhy a nawet nie jestesmy razem. nie mam nic przeciwko takim spotkaniom tylko ze te spotkania mnie nie ciesza bardziej je robie z przymusu a nie chce tez mu robic caly czas nadziei a w koncu powiedziec ze nic z tego nei  bedzie jednak, ja sie juz sama w tym poglubilam ale wiem ze nic do niego nie czuje i nie wiem czy bym z nim chciala byc, a jesli bym sie zgodzila to z mojej strony nei trakotowala bym go jak chlopaka bo nie zalezy mi na nim jako chlopaku.
blue velvet1- masz racje chemia jest tylko z jego strony bo z mojej oprocz lubienia go nie ma nic. nie chce zeby on na damo sie angazowal w to

11

Może i jestem w podobnej sytuacji, ale mojej dziewczynie na mnie zalezy. A z tego co Ty piszesz chlopak jest Ci całkowicie obojetny. Napisalas ze zmuszasz sie do spotkan z nim. Czy to ma sens? Chlopak jak na moje oko tez przegina. Nie jestescie razem a on juz widzi was przed ołtarzem. Nie ma co sie dziwic ze ciezko Ci cos do niego poczuc bo jest go az za duzo w twoim zyciu. Postaw mu sprawe jasno ze chcesz sobie to i owo przemyslec zeby narazie nic nie pisal sama sie odezwiesz. Jesli zatesknisz za nim to jednak cos do niego czujesz. Jesli jednak bedzie inaczej nie ma co tego ciągnąć

12

tutaj masz racje jest go za duzo w moim zyciu pomimo ze nie jestesmy razem on juz przyszlosc nam uklada, dla mnie jest on typem za bardzo nachalnym a wiadomo ze nikt takich nie lubi. sadze ze nie zatesknie za nim bo jestem do niego przekonana w negatywna strone. juz sobie wyobrazam jak bysmy chodzili ze soba i ja bym poszla na imoreze bez niego to by nie wiem co sie stalo smile, ale tak zrobie i powiem mu zeby narazie nic nie pisal zero spotkan

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024