babskie(?) gotowanie? :) - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-05-13 21:08:22

Kasai
Dobry Duszek Forum

babskie(?) gotowanie? :)

Forum to miesci sie pod haslem "babskie gotowanie". No wlasnie, a co myslicie o tym, kiedy kobieta z gotowaniem chce miec jak najmniej wspolnego? Czy sa forumowiczki, ktore nie cierpia gotowac, ba nawet nie umieja?
Moja mama zawsze byla swietna gospodynia. Ja niestety jestem jej totalnym zaprzeczeniem pod tym wzgledem smile Sama sie wykarmie ale na mysl, ze mialabym gotowac dla innych az mnie ciarki przechodza wink To kompletnie nie dla mnie. A jak to jest z Wami?

"Świat widzieć w jednym ziarenku piasku,
Niebo- w przydrożnej koniczynie,
Dłonią ogarnąć nieskończoność
A wieczność zamknąć w godzinie"

#2 2009-05-13 21:43:17

stokrotka28
Przyjaciółka Forum

Re: babskie(?) gotowanie? :)

Ja uwielbiam gotować,mimo,że w domu mama mnie tego nie nauczyła,choć zawsze chciałam jej pomagać w kuchni.Jak zamieszkałam z moim mężem mogłam się wdrażać w tajniki gotowania i próbą sukcesów jak i porażek uczyłam się gotowania.Dużo też nauczył mnie mój mąż,a to dlatego,że z zawodu jest kucharzem   big_smile Zresztą obydwoje moglibyśmy mieszkać w kuchni,bo to nasz żywioł   big_smile
Ale znam kilka kobiet które nie potrafią gotować i uważam,że to trzeba po prostu lubić.

Człowiek ma dar kochania, lecz także dar cierpienia.

#3 2009-05-14 20:11:17

elviska18
Przyjaciółka Forum

Re: babskie(?) gotowanie? :)

...

Ostatnio edytowany przez elviska18 (2009-12-21 16:45:08)

Odrzucać i doświadczać.
Sięgać wciąż po nowe.

Stopka forum