Jeden z kremów przeznaczonych do cery trądzikowej, cena w aptekach 50 zł i w wyżej .
Zaopatrzyłam się w niego ostatnio i moje pytanie , używałyście go ? jak efekty? faktycznie nadaje sie po makijaż ?
Hej.
Ja uzywam tego kremu od trzech miesiecy lacznie z zelem do mycia twarzy z tej samej serii. Dla mojej cery okazal sie idealny. Wiekszosc niespodzianek w postaci wypryskow zniknela, nie pojawiaja sie nowe. No chyba, ze przed okresem ale to juz norma. Wg mnie pod makijaz jest rewelacyjny ![]()
jest rewelacyjny!:-) niedoskonałości zniknęły, a były dość widoczne przy mojej bladej karnacji:)
Ja jestem z kolei zawiedziona jego działaniem. Stosowałam 1,5 miesiąca. Na początku miałam lekki wysyp. Pomyślałam, że super to znak że skóa się oczyszcza i będzie tylko lepiej. Niestety nie zauważyłam nic. Ani nie pogorszył, ani nie polepszył mojej twarzy. PO miesiącu stosowania oczekiwałam chociaż niewielkiej poprawy, jednak pryszcze wychodziły tak jak wcześniej. Po prostu mojej skórze nie służył za dobrze, ale trzymam kciuki za Ciebie:)
Hej.
Ja uzywam tego kremu od trzech miesiecy lacznie z zelem do mycia twarzy z tej samej serii. Dla mojej cery okazal sie idealny. Wiekszosc niespodzianek w postaci wypryskow zniknela, nie pojawiaja sie nowe. No chyba, ze przed okresem ale to juz norma. Wg mnie pod makijaz jest rewelacyjny
Z opinią się w większości zgadzam, choć u mnie wysusza on skórę.