Eucerin Dry Skin Shampoo
Opis producenta
(Formerly known as Eucerin Dry Scalp Relief Shampoo.)
Eucerin Dry Skin Shampoo 5% Urea has been specifically formulated to treat dry, itchy and allergy prone scalps. It can also be used to treat atopic eczema and psoriasis.Eucerin Dry Skin Shampoo provides long lasting moisture by intensively replenishing the natural moisturisers Urea and Lactate. It provides gentle cleansing for dry or damaged hair and scalps, leaving the hair shiny and easy to manage.
200ml.
Clinically proven.
Suitable for dry, itchy and allergy prone scalps.
Fragrance free.
Colourant free.
The active ingredients Urea and Lactate are natural moisturisers which actively improve the moisture binding capacity of the skin. They provide long lasting moisture and reduce the feeling of tension of the skin.
Eucerin Dry Skin Shampoo provides gentle cleansing for irritated scalps, even dry and damaged hair becomes easy to style. It can also be used for adjunctive skin care, for instance in atopic eczema and psoriasis.
Ingredients: AQUA, COCO-GLUCOSIDE, DECYL GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, LATIC ACID, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, PANTHENOL, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM BENZOATE, SODIUM BANZOATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM MYRETH SULPHATE AND UREA.
Skrócona wersja po polsku
Eucerin Dry Skin Urea szampon do skóry suchej (5% Urea Shampoo) 200 ml
5% szampon do włosów Urea przeznaczony do włosów suchych i bardzo suchych oraz łuszczącej się skóry głowy ze skłonnością do alergii.
Cena to ok. 40zł
Moja opinia
Zmagam się ze suchą skórą głowy już wiele lat, zdążyłam wypróbować wiele produktów przeciwłupieżowych, przeciwzapalnych ale w zasadzie bez skutku, gdyż problem powraca jak bumerang. Stąd właśnie pomysł na wypróbowanie tego produktu. Nie jest to tania inwestycja ale moje nadzieje z nim związane wzięły górę. Niestety ale okazało się, że szampon wiele nie zdziałał. Nie pachnie, pieni się okay. Włosy wyglądają na oczyszczone,ale odniosłam wrażenie, że troszkę je przesuszył i plątał. Zużyłam całe opakowanie do końca, ale niestety nie zamierzam do niego wracać.. Za takie pieniądze wolę sięgnąć po naturalny szampon drogeryjny. Co ważne, ten produkt nie podrażnia skóry głowy. Czyli krzywdy nikomu nie zrobi. A to bardzo istotne zwłaszcza przy problemach skórnych. Myślę, że będzie skuteczny u osób, które coś uczuliło, bądź nabawiły się łupieżu w okresie zimowym przez np. noszenie czapek.