Figura na lato - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Figura na lato

Kochane koleżanki od dłuższego czasu mam zamiar wziaść się w garść zmobilizować maksymalnie i ułożyć sobie plan ćwiczeń oraz jakąś lekką diete by na wakacje dopracować swoją figurę smile.
Niestety problem zaczyna się u mnie już na samym początku gdyż mam biust strasznie malutki a jak wiadomo gdy wezme sie za spalanie tłuszczu to bedzie on schodził z całego organizmu generalnie zalezy mi na zamiane tłuszczu z brzuszka na mase mięśniową ale żeby pozbyć sie tłuszczu z brzuszka wiadomo ze poleci też z biustu a już miseczka a jest dla mnie luźna jeśli można to tak określić. Znacie jakieś sprawdzone sposoby bądź triki lub ćwiczenia które pomogłyby mi przywrócić proporcje mojemu ciału ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Figura na lato

nie  jest powiedziane ze na 100% poleci z biustu. u mnie np. zszedl brzuch, a cycki zostaly.. niestety.

3

a moze profesjonalna dietetyczka by Ci pomogła i rozwiała twoje obawy smile.. POZDRAWIAM

4

Nie ma żadnej diety, która zapewniłaby Ci chudnięcie tylko z jednej partii ciała sad Co innego ćwiczenia - nad brzuchem można pracować w różny sposób, a i są ćwiczenia na biust, by go ujędrnić i podnieśc. Spróbuj najpierw ćwiczeń z netu - na youtube jest ćwiczenie na boczki Tiffany Rothe, a na brzuch Mel B.

5

na brzuch jest też aerobiczna 6 weidera, ale to dla wyrobienia mięśni brzuszka

i nie jest to łatwe wink

6

Ja systematycznie raz w roku własnie o tej porze wykonuje A6W czasami nawet kilkakrotnie smile a ćwiczenia mel.B stosuje na pośladki i niesamowicie wchodzą. Jeśli chodzi o ćwiczenia na biust jestem wdzięczna za podpowiedź napewno wypróbuje smile

7

Na spalanie tluszczu zacznij biegac, albo zapisz sie np. na zumbe. Do wyrabiania miesni albo brzuszki albo silownia. Albo w ogole najlepiej Chodakowska big_smile

8

zumba chodze i polecam smile przynajmiej podczas tańca trenujesz wszystkie mięśnie wink)))) a co do piersi to je masowac rano i wieczór smile sa jędrniejsze smile

9

Modelowanie ciała to kwestia doboru odpowiednich ćwiczeń. Dieta działa na tkankę tłuszczową na całym ciele i nie da się po prostu schudnąć z samego brzucha, ale trenując możesz ten brzuch odpowiednio wymodelować.

10

Co do diety polecam ci dietę cambridge, pod okiem specjalisty, na własną rękę nie warto bo i tak później wraca hmm a na brzuszek polecam A6W, robiłam ją miesiąc i tłuszczyk zamieniał się w mięśnie big_smile super efekty miałam.  A co do piersi nie pomogę, też mi zmalały.

11

6W nie polecam !! to mordega dla kregosłupa lepsze to  http://www.youtube.com/watch?v=dDbw16rxteE

12 Ostatnio edytowany przez London69 (2013-02-17 15:07:20)

Dietę odradzam, najlepiej jeść 5 zdrowych posiłków dziennie i przynajmniej 30minut ruchu. Ja od małego jestem tak nauczona, aktualnie przy wzroście 172 ważę 60kg, a jedzenia sobie nie żałuję, do słodyczy mam słabość, ale wieczornymi ćwiczeniami wszystko spalam. Polecam treningi Ewy Chodakowskiej "Skalpel" albo "Turbo", znajdziesz na Youtube smile Te ćwiczenia sprawią, że stracisz na wadze, ale też się ujędrnisz, nie będziesz chudą, bezkształtną masą, tylko ładne szczupłe ciałko. No i ważne żeby się nie głodzić, dziennie i tak sama z siebie spalasz około 1200kcal, więc 5 zdrowych posiłków dziennie, a i nie ćwiczymy na czczo! Pozdrawiam.

13

London69 napisał/a:

Dietę odradzam, najlepiej jeść 5 zdrowych posiłków dziennie i przynajmniej 30minut ruchu. Ja od małego jestem tak nauczona, aktualnie przy wzroście 172 ważę 60kg, a jedzenia sobie nie żałuję, do słodyczy mam słabość, ale wieczornymi ćwiczeniami wszystko spalam. Polecam treningi Ewy Chodakowskiej "Skalpel" albo "Turbo", znajdziesz na Youtube smile Te ćwiczenia sprawią, że stracisz na wadze, ale też się ujędrnisz, nie będziesz chudą, bezkształtną masą, tylko ładne szczupłe ciałko. No i ważne żeby się nie głodzić, dziennie i tak sama z siebie spalasz około 1200kcal, więc 5 zdrowych posiłków dziennie, a i nie ćwiczymy na czczo! Pozdrawiam.

ej ale Chodakowska ma przeciez wszystko po 45min.. gdzie ty masz na nia czas CODZIENNIE? big_smile

14

London69 napisał/a:

Polecam treningi Ewy Chodakowskiej "Skalpel" albo "Turbo", znajdziesz na Youtube smile Te ćwiczenia sprawią, że stracisz na wadze, ale też się ujędrnisz, nie będziesz chudą, bezkształtną masą, tylko ładne szczupłe ciałko.

Właśnie wczoraj zrobiłam z nią pierwszy trening. I najlepsze: mówi: "teraz powinnyście już pomału zacząć czuć mięśnie brzucha", kiedy ja już odpoczywałam bo nie dałam rady smile

Bardzo fajnie dziewczyna prowadzi trening, ale moja kondycja pozostawia wiele do życzenia. Mam nadzieję, że z czasem się wyrobię.

15

Moja współlokatorka na stancji ćwiczy z Chodakowską i szybko zobaczyła rezultaty, warto spróbować, ja na szczęście nie muszę odchudzać się, no może biust mógłby być mniejszy tongue

16

Ja też ćwiczę z Chodakowską, zobaczymy co z tego wyjdzie, bo dzisiaj zaczęłam big_smile Nie muszę chudnąć, ale chcę nabrać ladnego kształtu, mam nadzieję, że się nie zniechęcę za dwa dni ;p

17

Polly_Atrey napisał/a:

Ja też ćwiczę z Chodakowską, zobaczymy co z tego wyjdzie, bo dzisiaj zaczęłam big_smile Nie muszę chudnąć, ale chcę nabrać ladnego kształtu, mam nadzieję, że się nie zniechęcę za dwa dni ;p

Najwyżej będziesz musiała zrobić sobie krótką przerwę jak będziesz mieć za dużo zakwasów smile

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024