Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
witam! lubicie się golić w naszym najczulszym miejscu czy nie?
przeprowadzam antkiete:D
Ja osobiście jestem za depilacją bardziej higieniczne ale nie całkiem gdzie nie gdzie zostawiam.
Tez jestem za
Ja też jestem za depilacją.Moim zdaniem nawet w tych miejscach należy zadbać o siebie.Wygląda to estetyczniej,niż wystające włoski z majtek i jak dla mnie jest to bardziej higieniczne np.w czasie miesiączki.
Zgadzam się z oliwka.
Depilacja tak,ale z glowa.Napewno usuwam owlosienie wychodzace zza majtek.ale nie zapominajcie,ze to owlosienie po cos jest.A wiec jest bariera pewnego rodzaju.chroni np przed grzybkami i innymi takimi
jestem za.
nie wyobrażam sobie się nie golić.
Jestem za ![]()
Ja też jestem zaa!!!
Mon61 jednak ma racje owłosienie jest dla bariera ochronną dla naszego organizmu. To tak jak włoski w nosie hiihihihi.
Ja jednak i tak jestem za i robie to na własną odpowiedzialność. Jakoś bardziej mi sie podoba wygolona hihih:)
jak najbardziej zaaaa ![]()
szkoda tylko,ze tak sybko odrastaja ![]()
tak iito na ZERO, wlosy w miejsach intymnych u kobiet mnie obrzydzaja... nie wiem czemu... szczegolnie na basenach na plazach, albo w szatni gdzies sie przebieraja leeee..masakra
karina85 a włosy w miejscach intymnych u mężczyzn? też cie obrzydzają? bo ja to nie lubie jak.....
Ja tez jestem stanowczo zaaa
kasiulka, moze miec, ale nie takie klaaaaki odstajace, tylko przystrzyzone, krotkie. Chociaz bez tez fajne ![]()
najgorsze sa typu na"BUSZa" niewidomo gdzie szukac... haha
ale mojego X to nie dotyczy, zawsze jest wystrzyzony,a jak sie zapusci to asioo go wyganiam dolazienki hyhy
Ostatnio edytowany przez karina85 (2009-05-09 15:17:34)
Ja też jestem za
Higiena,wygoda i lepsze samopoczucie ![]()
Jestem zwolenniczką golenia w miejscach intymnych
Sama się golę i tego samego wymagam od partnera
Golę się niezależnie od tego, czy jestem z kimś związana, czy nie, po prostu podobnie jak Oliwka nie uważam włosów łonowych za szczególnie higieniczny "ozdobnik" ![]()
Nie mam też najmniejszych problemów wynikających z braku tychże włosków, więc znać, że mojemu organizmowi też nie były nigdy do życia potrzebne ![]()
Jasne, że tak ; )
To lepiej wygląda
a eksperymentujecie też troszkę ;>
ja często 'kreuję' paseczek mojej małej, czasem serce, jak mi wyjdzie ;]
ale ogólnie, taaak! golenie obowiązkowo!
ja gole na zero. a jak nie ogolę+ czuję się brudna. niby bariera.. trele morele... czy nie goliłam czy golę i tak ciągle coś mam. niestety to wina m. in. diety. więc tu nawet włoski nie pomogą.
tak to musi byc ,tez gole na zero nie nawidze tych włosków,bo jak je mam to sie brzydze az.
Ja tak częściowo, trochę zostawiam (z naciskiem na trochę), ale krzakom i chaszczom mówię NIE
Higiena i estetyka nakazuje mi kiedy się da okiełznać puszcze
U faceta też lepiej jak sie ogarnie ![]()
Jestem na tak.
zdecydowane tak.
całkowicie;)
tak i to depilacja -zeby za szybko nie odrastały-oczywiscie nie taka zupełna-reszte załatwi maszynka tam nizej...z włosami czuje sie brudna ...a włosy jako bariera -moze kiedys teraz mamy inne czasy ,srodowisko -po co nam one te okropne włosy ...fuj
a co sądzicie o brazylijskiej depilacji?