niemożność iprawiania przez mężczyzne seksu analnego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » niemożność iprawiania przez mężczyzne seksu analnego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: niemożność iprawiania przez mężczyzne seksu analnego

Witam serdecznie

Zaczne od początku. Od jakiegos czasu spotykam sie z pewnym mezczyzna. zaczynamy wchodzic w strefe seksualnosci i pojawil sie problem. owy mezyczna zakomunikowal mi dziwna rzecz. nie wyjasnil wpsost o co chodzi. otoz powiedzial mi ze ma jakas przypadlosc która np.uniemozliwia mu seks analny, ze wiele dzieci rodzi sie z tym. wspomniał cos jeszcze o operacji... i tu sie rodzi moje pytanie... na co on cierpi! chcialam go wiecej dopytac ale widze ze go to krepuje. mam nadzieje ze pomozecie mi forumowicze i moze ktos z was bedzie wiedzial o co chodzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: niemożność iprawiania przez mężczyzne seksu analnego

Albo on coś pokręcił, albo ty. Zgaduję, że chodzi o seks jako taki (a nie tylko analny) - pewnie ma stulejkę. Niech idzie do lekarza i po problemie.

3

Hmm albo miał operację ale wstydzi się wyglądu wacka. Autorka nie wspomniała, czy jego "sprzęt" ma wszystko czy jednak skalpel zadziałał.

4

gdyby cos wiecej powiedział to bym napisała... ehhh.....

5

Prawdopodobnie chodzi właśnie o stulejkę. Z tym się rodzi sporo dzieci. Czyżby chciał Cię przygotować na niezbyt atrakcyjny widok własnego penisa?

6

mezczyzni czasami zachowuja sie jak dzieci a nie dorosle osoby... esss... ale wiem juz na czym stoje... tez stawialam na stulejke ale ten seks analny mnie zmylil... no coz... bedzie dobrze wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » niemożność iprawiania przez mężczyzne seksu analnego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024