Znacie prywatnie jakiegoś ginekologa? Jacy to faceci? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Znacie prywatnie jakiegoś ginekologa? Jacy to faceci?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Znacie prywatnie jakiegoś ginekologa? Jacy to faceci?

Pytam tak z ciekawości. W jaki sposób patrzą prywatnie na kobiety? Nie znam osobiście żadnego gina a bardzo ciekawi mnie ta kwestia.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Znacie prywatnie jakiegoś ginekologa? Jacy to faceci?

Tak, jak każdy inny facet. Dla nich to po prostu praca.
Tak samo jak dla grabarza chowanie trupów.

Znam wielu bo to też lekarze. Jacy z nich ludzie?, tacy sami jak wszyscy inni, jedni super faceci inni to skończeni buce i tyle.

4 Ostatnio edytowany przez SABCIA (2013-01-23 22:03:16)

Znam kilku i są spoko facet jest lepszy od kobiet, przynajmniej z mojego doświadczenia (są delikatni)

5

Znam jednego. Prywatnie to bardzo szlachetny człowiek, świetny mąż, dobry ojciec. Podobno lekarzem też jest świetnym. 

Pewnie gini są tacy sami jak inni lekarze, czy przedstawiciele innych zawodów - jedni świetni ludzie, inni wręcz przeciwnie. Jakie niby dla ich charakteru mialoby mieć znaczenie czy jest ginem, czy ortopedą?

6

Mój ginekolog to świetny człowiek. Ma na twarzy stoicki spokój i mam wrażenie, że nic, absolutnie nic nie byłoby w stanie zmącić tego spokoju. W dodatku odznacza się empatią, przeprowadzając dość bolesny zabieg bez znieczulenia (względy medyczne) opowiadał mi o Davidzie Coperfieldzie i o jego czarach i o wielu innych bzdetach, abym nie skupiła się na zabiegu i bólu. Poza tym jest dokładny i zaleca wiele badań.

7

Trochę zastanawiające jest to pytanie...
Prywatnie znam dwóch. Jednego poznałam kilkanaście lat temu na imprezie - mój rówieśnik, bardzo lubi dzieci i uwielbia kiedy przychodzą na świat, jest kochającym ojcem i mężem, zabawny, towarzyski, inteligentny. Wybrał tę specjalizację, bo dzięki temu pomaga matkom rodzić zdrowe maluszki. 
Drugim jest mój były sąsiad, starszy facet, wyważony, dosyć poważny, ale uczynny i miły.
Żaden z nich nie patrzy na kobiety w jakiś niepokojący, podejrzany sposób, bo niby dlaczego mieliby to robić? To jest tylko (i aż) ich praca.

8

Znam trzech. Normalni faceci nic specjalnego.

9

Ja znam wypowiedź prywatną pewnego ginekologa jak to jest jak tak wszystkie kobiety do niego przychodzą i te ładniejsze i brzydsze?

odpowiedź: No fajnie jest jak przychodzą młode i ładne i zadbane kobiety.. ale jak przyjdzie starsza i mniej zadbana to można dostać "pizdo-wstręt" przez pół roku:-)

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Znacie prywatnie jakiegoś ginekologa? Jacy to faceci?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024