Hej !
Chciałabym przywitac się ze wszystkimi. Mam na imię Jola. Chętnie dołączę do grona kobiet dojrzałych, spełnionych i mających mnóstwo wolnego czasu , Dziecko odchowane , dorosłe - juz na swoim , '' mąż'' gdzieś za granica szuka szczęscia, a ja ?? Nagle znalazłam się w bezlitosnej pustce ... ale wiem że tak czasami my kobiety mamy .
Chciałabym nawiązać tutaj nowe znajomości , pogadać z kimś życzliwym , może służyć radą innym, którzy sa akurat w swoim życiu w trudnej sytuacji .
Witam wszystkich bardzo serdecznie
)
Witaj Jolu. Właśnie dopiero co zarejestrowałam się na tym forum, również w poszukiwaniu babeczek w swoim wieku tzn. 50+.
Chętnie porozmawiam z tobą jeśli będziesz miała ochotę.
Mam na imię Małgorzata :-). Pozdrawiam gorąco. Odezwij Się
3 2013-01-21 16:25:08 Ostatnio edytowany przez mavia (2013-01-21 16:26:09)
hej Małgosiu
)
Podpatrzyłam Twoje posty , jestes z Gliwic a ja z Poznania _ szkoda troche daleko . Byłam kiedyś w Gliwicach , raczej dawno temu , miałam tam Ciocię i nieraz ją odwiedzałam. Co tam nowego w tym mieście słychać ??
Cześć Jolu!
Bardzo się cieszę Jolu, że odpisałaś (naprawdę!!), bo szczerze mówiąc nie spodziewałam się, że ktokolwiek odpowie. Kiedy podglądam inne posty to widzę, że kontakty nawiązują głównie młode dziewczyny (im to jakoś przychodzi z większą łatwością). Babeczki w naszym wieku podchodzą do tematu nawiązywania kontaktów tą drogą z większą rezerwą niestety). Faktycznie szkoda, że dzieli nas odległość, ale chociaż "pokontaktujemy" się w ten sposób :-).
Pytasz co w Gliwicach? W Gliwicach tak jak chyba wszędzie biało, mokro, trochę smutno. Jeśli byłaś tu dawno to tylko powiem, że w ostatnich latach miasto zmienia swoje oblicze (tzn. ładnieje na szczęście). Kiedy zamieszkałam tu wiele lat temu było szaro, buro a w powietrzu czuć było śląski smrodek. Teraz zdecydowanie to wszystko się zmieniło -:).
I wszystko by było ok, gdyby nie jakaś pustka, która mnie ostatnio bardzo ogarnęła z różnych powodów. A to syn właśnie wyprowadza się z domu, a to grono znajomych się posypało nie wiedzieć czemu i trochę nie wiadomo co dalej ze sobą zrobić. Zresztą pewnie dlatego trafiłam na ten portal. Każdy szuka jakiejś bratniej, fajnej duszy i jest to absolutnie naturalne.
Nie chcę Cię Jolu zanudzić tak na początek (ha, ha!), ale będzie mi bardzo miło, jak się znowu odezwiesz i napiszesz coś o sobie.
Czekam z niecierpliwością i wbrew pogodzie gorąco pozdrawiam.
Małgosia
Witam Malgosie moja imienniczke oraz autorke pierwszego postu...Jezeli bedziecie mialy chec porozmawiania na rozne tematy serdecznie zapraszam w spolecznosciach ...Mile pogaduszki w net cafe u Wielkopolaninki.Zapraszam i pozdrawiam ![]()
Witaj Małgosiu !
Cieszę się że znalazłam kogoś na tym forum kto nie tylko jest w moim wieku 52 lata ale także blisko mieszka mnie .Tak samo jak ty dzieci mam odchowane ,mąż od paru lat nie mieszka z nami ,więc jest święty spokój .To tyle resztę napiszę później pozdrawiam Iwona z Katowic
Witaj koleżanko ![]()
Wpadnij do Nas w społecznościach ,, Net Kafejka u Love Forever ,, ![]()
Zapraszamy serdecznie .
Na pogaduchy przy kawusi w super towarzystwie
:D:D
Witaj koleżanko ![]()
Wpadnij do Nas w społecznościach ,, Net Kafejka u Love Forever ,, ![]()
Zapraszamy serdecznie .
Na pogaduchy przy kawusi w super towarzystwie
:D:D
Witam Cię Iwonko Z Katowic! :-)
Wreszcie ktoś ze śląska i mój rocznik 1961-:)! Najlepszy!!
Ja dziś wpadam tu na chwilkę, ponieważ bardzo biegam i nie mam czasu żeby usiąść, ale zajrzę tu jutro i mam nadzieję, że się odezwiesz.
Tymczasem mocno pozdrawiam,
Małgosia
Hej wam wszystkim ! ![]()
Hej, ja rowniez wszystkich witam!:)
Witam wszystkich
:)
Hej __ uśmiecham sie do wszystkich którzy tutaj zawitali
) Trochę mnie nie było bo miałam problemy z internetem ,,, ale już jestem !! i będę
Hej Magi1 z Gliwic __ przepraszam że dopiero teraz odpisuję __ cieszę sie że w Gliwicach zmiany na lepsze , pamiętam jak jeździłam przed laty do Cioci to ona ciągle myła okna , bo były nonstop zakurzone od pyłu. I jak ja myję okna to często to wspominam
A bardzo lubię myć okna , zwłaszcza jak się na kogoś wkurzę lub na cos , to mi pomaga .
Witam Wielkopolaninkę i na pewno do Ciebie wpadnę na cafe
)
Witka!