Hej! Gdy kupiliście pierwszy wibrator, jeśli jak to się zaczęło? W jakich okolicznosciach go kupiliscie? Kupiłyście go Panie sobie czy partnerowi? Jak zacząć rozmowę z partnerem o ubarwieniu zabaw w łóżku by ten nie poczuł się urażony i nie pomyślał że mi się nudzi? Szukałem wibratorka jakiegoś, bo strasznie kreci mnie widok kobiety zabawiającej się wibratorkami... Nic na to nie poradzę
Znalazłem nawet na allegro na aukcji numer 628445376 zestaw 4 wibratorow za 65 pln... Ale przecież jak je kupie to żona pomyśli, że mi sie z nią nudzi... Przy okazji dla osób które mają jakieś doświadczenie - zwłaszcza Pań, czy te wibratory z aukcji były by ok czy polecacie jakieś inne (najlepiej poprosze o linki) ?? Mnie przekonuje tu cena, wzory i rozne rozmiary, chyba dobre na początek... No i szkło - bo nie chcę by moja kobieta zabawiała się plastikowym penisem większym od mojego
To by mnie raczej nie kręciło ;-) Z góry dziękuję za odpowiedź!
2 2009-05-11 12:29:53 Ostatnio edytowany przez elviska18 (2009-12-07 22:02:26)
...
A czy konieczny jest do tego sztuczny penis? Myślę że do zabaw erotycznych byłbyś wystarczający.
4 2009-05-13 18:12:17 Ostatnio edytowany przez WildOrchid (2009-05-13 18:13:03)
Po pierwsze pogadać z partnerką. Przedstawić odpowiednio sprawę - że sprawiłoby Ci to wielką przyjemność i myślisz, że jej też byłoby dobrze. Upewnij się, czy przypadkiem nie wpadła na "świetny" pomysł, że Ci nie wystarcza taka jaka jest.
Popatrzeć na różne typy. Na mojej stronie jest mini-przewodnik po zabawkach[/url]. Co prawda nie ma w nim specjalnych zabawek dla dwojga, ale dla początkujących jak najbardziej starczy. Ważne, żeby ona miała w tej sprawie dużo do powiedzenia. Jej komfort i satysfakcja w dużej mierze od tego zależą.
Wybrać sklep. Osobiście wolę wirtualne, bo te same artykuły są dużo (czasem o połowę!) tańsze. Nie będę dawać linków, łatwo można znaleźć PleasurePlanet, CrazyLadies (tu ceny mogą wydawać się wygórowane, ale to zabawki z silikonu - pewność, że nie będzie piekło).
Osobiście nigdy nie miałam problemu ze strony sklepu czy to wirtualnego czy realnego. Mimo, że zdarzało mi się kupować na "złodziejskich" wyprzedażach.
Post edytowany.
Powód: zawierał link z reklamą.
Moderator: Ansja.
my uwielbiamy takie zabawy we trójkę
a wibrator rzeczywiscie musi być silikonowy, taki z wyższej półki cenowej
Zapytaj się Jej czy nie miałaby chęci urozmaicić trochę Waszych zabaw,może jakieś inne gażdżety seksualne...
Rozmowa , rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Gadżety nie są potrzebne , wystarczy odrobina fantazji. Jakaś np. nowa pozycja ... chyba każda kobieta ma jakieś fantazje o których nawet myślenie wprawia ją w zakłopotanie a co dopiero powiedzenie o tym partnerowi . Ja osobiście uwielbiam gdy to On dominuje ... marzy mi się żeby mnie przywiązał do łóżka , zawiązał oczy i robił co tylko chce .... pewnie kiedyś to zrealizujemy bo nie mamy oporów do nowości w sypialni . Ale to dlatego że rozmoa o fantazjach nie jest dla nas tematem tabu .