Jak można im pomóc. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Jak można im pomóc.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez pantusia (2013-01-15 19:04:21)

Temat: Jak można im pomóc.

WItam serdecznie wszystkie internetowe dobre wróżki.
Śledzę ten wątek od jakiegoś czasu, problemy pani Danusi mnie przerosły, dlatego postanowiłam się już nie wtrącać. Ale w tak zwanym międzyczasie, zobaczyłam inne wpisy kobiet o gołębim sercu, które w miarę swoich możliwości jak tylko mogły, starały się pomóc potrzebującym. Ale przechodzę do sedna sprawy.

Piszę do was, ukryta prawie za krzakiem, w ortalonowym płaszczu z podniesionym kołnierzykiem, żeby nikt mnie nie rozpoznał.
Poznałam na wakacjach, niedaleko Krakowa, młodą kobietę.
Aby skrócić moje opowiadanie, przedstawię fakty.
Po śubie zamieszkała u teściowej na wsi. Ma troje kochanych dzieciaków, którym poświęca cały swój czas, z wielkim sercem.
Jej mąż ma jednoosobową firmę budowlaną i zarabia tyle, że starcza im tylko na życie.
Niestety, z jakiegoś powodu, tesciowa zmieniła testament i całość przpisała na siostrę jej męża, czyli dom.
Oddali sprawę do sądu i wygrali spłatę ich części, są to małe pieniądze, jednak do końca stycznia mają się wyprowadzić.
Czy znajdzie się ktoś, kto pomoże tej rodzinie, kto może im wynająć jakiś dom, nawet do remontu, za niewielkie pieniądze?
Może stoi gdzieś dom po rodzicach, który niszczeje, bo dzieci mieszkają w mieście, lub przebywają za granicą.
Mąż tej dziewczyny zna się na budowlance, i mógłby zrobić jakieś przeróbki i naparawy.
To religijna rodzina i zapewniam, że jeśli ktoś im pomoże, to nie pożałuje.
Ona oczywiście nie wie o tym, że proszę o to w jej imieniu, sama jest bardzo skromna i pewnie nigdy by się nie odważyła na taki wpis.
Czekam na waszą reakcję.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Jak można im pomóc.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024