Jeżeli próbowałem się kochać z dziewczyną która była dziewicą przynajmniej tak mówiła a wszedłem na bank w nią tak 3/4 cm to w ilu procentach przebiłem jej ją? dodam, że mój penis ma 4cm średnicy czyli jakieś 13 obwodu. CZY ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ, że nie była dziewicą? Czy to prawdopodobieństwo jest duże? Kolejnym razem wszedłem w nią głębiej... ale za pierwszym razem i za drugim nic nie widziałem KRWI czy ta błona mogła się jakoś rozciągnać a nie przebić się czy jest wieksze prawdopodobieństwo ŻE NIE BYŁA DZIEWICĄ??
Czy to aż takie ważne byś musiał dociekac i się głowic ? Jeśli jej ufasz to po co całe to śledztwo..? Różne są błony, mogła nie być zbyt gruba albo straciła ja w inny sposób, nie koniecznie mam tu na myśli seks
nie znam statystyk, dokładnych danych. ale tak, są cztery najbardziej popularne rodzaje błon dziewiczych.
Z tych czterech najczęściej spotykana to półksiężycowata. Praktycznie nigdy nie występuje przy niej na tyle obfite krwawienie, żeby to było widoczne, prościej- nic nie wypływa i nie leje się strumieniami, ani nawet nie powinno się sączyć. Kobiety, które mają błonę typu półksiężycowatą brzeżną- w ogóle nie czują bólu podczas stosunku- bólu związanego z przebiciem błony- bo jej prawie nie mają, zatem też nie występuje krwawienie.
Dwa pierwsze rodzaje są problemowe, przy sitkowatej kobieta zwija się z bólu i zazwyczaj wtedy dostaje skierowanie na operacyjne rozdziewiczenie za pomocą skalpela, natomiast z perforowaną błoną chyba największy problem jest. Facet może odczuwać, że momentami się od czegoś odbija, po czym wchodzi tylko w jeden otwór błony co powoduje straszny ból i praktycznie nie pozwala na cieszenie się seksem. Przy naciągnięcia a potem przerwaniu tej fałdki pojawia się bardzo obfite krwawienie, które na pewno byś zauważył.
Zatem nie panikuj, ciesz się, ze Twoja dziewczyna miała "łatwą" błonę, dzięki czemu nie zniechęciła się do seksu. Uwierz problemy z błoną mogą spowodować traumę do końca życia u kobiety. Czyli- nie kombinuj, nie szukaj teorii spiskowych tylko ciesz się ukochana osobą, z która mogłeś przeżyć cudowne chwile i która zawsze będzie Cię wspominać. Postaraj się, żeby to były jak najlepsze wspomnienia.