Witam już kilka miesiecy mam problem ,a mianowicie chodzi o nocne poty.Codziennie budzę sie zlana potem, robiłam podstawowe badania i nic, wszystko w normie.Może ktoś miał lub ma podobny problem i mi podpowie jak sobie ztym poradzić.Bardzo prosze o rady.
Ile masz lat?
mam 36 lat
Myślę, że dobrze by było, gdybyś poszła do ginekologa. Może to być wcześniejsza menopauza, co się zdarza. Czy te poty masz cały czas czy też np. przez trzy dni przed miesiączką?
Mam ten sam problem od roku czasu,meczacy i nie mily dla partnerki w lozku,wszystko jest mokre,totalnie mokre,mam za soba ze setke roznych badan,ani tarzcyca,ani cukrzyca,gruzlica, HIV,elektronicznie pilnowana temp w sypialni 19.5 st,przewiewna koldra,nie ma to nic z iloscia wypijanych plynow czy piwa,z dieta,przyprawami z niczym ani lekarze ani ja nie jestem w stanie powiazac
Witajcie.U ginekologa juz byłam ,wszystko ok Pani doktor stwierdziła ,że na menopauze za wcześnie badania ok .Jutro ide do innego lekarz ,trafiłam na fajna doktor chyba z powołania ,gdy byłam z synem(przed samymi świetami gdy przez przypadek wykryto u 14 latka naczyniaka śledziony.Pani doktor od razu na wizycie dzwoniła do swej koleżanki z pytaniem jakiego specjaliste może nam polecić ,dostaliśmy namiary na lekarza w Lublinie .W ten piatek już mamy wizytę.)Zobaczymy moze ona podejdzie poważnie do problemu i coś konkretnego doradzi. Te moje poty to miałam równiez w tamtym roku jakoś tak od pazdziernika, latem mniej odczuwalne a od jesieni znów się nasiliły,również od pazdziernika.Budze się cała zlana potem,testowanie odzieży z różnych materiałów nie pomaga,bawełna również .Zwykle jestem zmarzluchem ,ciągle mam zimne ręce i nogi więc przykrywac sie też muszę bo mi zimno ,kołdrę mam przewiewną dobrej jakości .Czekam do jutra mam nadzieję że dostane jakąś podpowiedz co z tym zrobić bo już nie mam siły na te moje poty...
kwiatek 1,poczta.Pominalem forum.
Witajcie ponownie czy juz nikt nie ma podobnych dolegliwosci ?
A nie miałaś ostatnio grypy albo stresu , jest to reakcja organizmu, na dietę lub inne zmiany
Witam ponownie ,juz byłam z wynikami -mam za wysokie płytki doktor radzi poszukać dobrego reumatologa(mam równiez bóle mięśniowe ,stawowe,powiedziałabym puchnięcie łydek wcześniej jednej wówczas miałam 2 cm różnicy ,obecnie obydwie oraz puchnięcie ręki prawej miedzy nadgarstkiem a łokciem)Tak więc szukam dobrego reumatologa bardzo proszę o pomoc ,najchętniej to Lublin lub Warszawa.