Jakaś fajna mała miejscowość nad morzem, ktoś coś poleci ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Jakaś fajna mała miejscowość nad morzem, ktoś coś poleci ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Jakaś fajna mała miejscowość nad morzem, ktoś coś poleci ?

Słyszałam o Sarbinowie, ktoś był lub coś innego jest wstanie polecić nad polskim morzem ?

Pozdrawiam
A

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakaś fajna mała miejscowość nad morzem, ktoś coś poleci ?

Mielno jest malutkim miasteczkiem,ale niestety cholernie przeludnionym w sezonie.Sarbinowo lezy obok Mielna (chyba 11 km),ale jest o wiele mniej tloczne,i noclegi ciut tansze (mowa o Sarb)

3

Co dla Ciebie znaczy 'fajne'? Oczekujesz bardziej miejsca, gdzie można pochodzić na imprezy, pozwiedzać czy raczej spokojnego miejsca, gdzie na plażach nie ma tłumu?

4

Oczekuję raczej czegoś spokojnego, gdzie będzie mozna z dziećmi wypocząć. Słyszałamże w Sarbinowie jest duża plaża i takie deptak wzdłuż plaży gdzie można sobie pospacerować.

5

Sarbinowo jest bardzo ładne, ale zatłoczone. Choć deptak jest świetnym rozwiązaniem, szczególnie gdy pogoda nie dopisuje. Ja wspominam pobyt tam bardzo dobrze smile Teraz to w zasadzie gdzie się latem nie pojedzie jest dużo ludzi, jak chce się spokoju, to lepiej jechać do miasta oddalonego kilka kilometrów od morza, są tam zwykle ładnie zagospodarowane tereny dla dzieci.

6

Nie lubię takich małych miasteczek... Nie czuję się w nich komfortowo ;/. Ogólnie jestem miejskim zwierzęciem i wolę wyjeżdżać do dużych kurortów. W małych miejscowościach w Polsce nie czuję się bezpiecznie... Wieczorami nawet nie można spokojnie pospacerować ;/. Co innego gdzieś za granicą na zachodzie, tam jest o wiele fajniej w takich małych mieścinkach - jest bezpiecznie i kameralnie. W Polsce jak już wybieram się nad Bałtyk to jadę do Trójmiasta. We wrześniu moja przyjaciółka chciała mnie zabrać na pare dni nad morze i przeglądając różne opcje zdecydowałyśmy się na Gdańsk. Marta jeździ trochę po Polsce, więc jej pozostawiłam kwestię noclegu. Wybrała nam fajnego orbisa z accorhotels. Był basen i fitness nawet na miejscu smile. A wieczorami spacery po starówce w Gdańsku... Tam jest tak pięknie smile

7 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-01-11 15:34:36)

Jeśli mowa o małych miasteczkach, nie zatłoczonych, z ładną plażą... to warto wspomnieć o Pustkowie (kilka km od Pobierowa, Rewala), jest tam cudowna szeroka piaszczysta plaża. Byłam tam już sporo lat temu, nie wiem jak jest teraz...ale wtedy było cudownie. smile Nie sądzę żeby wiele się zmieniło, no ale...warto się dowiedzieć. Spokój cisza, do plaży 5 minut spacerkiem miałam. Nie wiem jak teraz tam jest, ale polecam sprawdzić. smile

8

Znalazłam taką fajną stronę gdzie można wirtualnie pospacerować po Sarbinowie, faktycznie są stragany ale nie wygląda to źle. Ten deptak też jest ok. Najlepsze że idąc wirtualnie deptakiem w lewo do końca można dojść do widoku z latarni, cudowne widoki.
Jakby ktoś chciał pospacerować to trzeba w google wpisać wirtualne Sarbinowo
Szkoda że wiekszosc miejscowosci nie ma takich spacerow, mozna by spokojnie wybrac. Na tej stronie sa praktycznie same wirtualne spacery po niektorych ośrodkach w Sarbinowie. Co o tej stronie myślicie.

9

Ja polecam w takim razie np. Łazy. Niedaleko Mielna, gdzie jest spore wesołe miasteczko, kursują regularnie pksy. Znam dwa ośrodki, jeden harcerski hufca ZHP Radom Miasto, zaraz niego ośrodek bodajże o nazwie Czajka. Są to campingi, nie wiem, czy chciałabyś się decydować na coś takiego z dziećmi, ale jakieś 200 m do plaży, do tego oba ośrodki leżą bezpośrednio nad jeziorem Jamno, są pomosty, więc jeżeli Twój mąż lubi wędkować, to znajdziesz zajęcie także dla niego. Na plaży bez problemu można znaleźć miejsce, a w sezonie, kiedy są turnusy kolonijne są także ratownicy. Jeżeli nie camping to nadal Łazy, ale 2 km dalej, tam zaczynają się już ośrodki wypoczynkowe itd. smile

10

Ja polecam Dębki. Byliśmy tam z chłopakiem pod koniec czerwca 2012 - było kameralnie i cicho (chociaż w dniu naszego wyjazdu liczba turystów się trochę powiekszyła - dlatego polecam się tam wybrać poza ścisłym sezonem). Spokojna ładna miejscowość z piękną plażą. Duży wybór pensjonatów i kwater. Naszymi sąsiadami było kilka rodzin z małymi dziećmi więc na rodzinny wyjazd tez mogę polecić smile

11

A Chłopy któraś z Was widziała ? W sensie miejscowość wink)

12

A patrzylas na Jurate?
Z tego co widzialam mozna znalezc ladne plaze, fajne miejsca, cisze spokoj.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Jakaś fajna mała miejscowość nad morzem, ktoś coś poleci ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024